Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan identifisere en 1969 Pontiac 350 HO

Mange Pontiac 350 kubikk-tommers motorer finnes, men bare noen få utvalgte er 350 høy-output (HO) modell. Ifølge Car Craft Magazine, Pontiac 350 kubikk-tommers ble produsert fra 1968 til 1979, men HO-motoren ble kun produsert i 1968 og 1969 for visse Tempest og Firebird modeller. Siden Pontiac 350 HO er etterspurt og et sjeldent funn, finne og verifisere visse avstøpning tall og produksjon koder er nødvendig for riktig identifikasjon. Instruksjoner
en

Finn motoren produksjonsnummer eller blokk nummer. Ifølge Firebird, blir den plassert på forsiden av blokken, på passasjer side, like under topplokket. Tallet er seks til syv sifre. Under produksjonsnummer er på to bokstaver motorkode.
2

Decode produksjonsnummeret og motor kode. Ifølge Pontiac Power, er produksjonen tall for både 1968 og 1969 350 HO motorer # 9790079. Mellom Pontiac makt og Firebird, er på to bokstaver motorkode enten "WK" eller "WN."
3

Finn og dekode blokken VIN. Det er ni sifre og ligger på passasjersiden av blokken, mot bunnen, ved siden av timing kjedekasse. Ifølge Pontiac Power, representerer den første posisjon "2" for Pontiac, etterfulgt av det siste sifferet i den tiltenkte års bruk og et brev som indikerer anlegget for produksjon. De resterende seks til syv tallene er en del av kjøretøyet identifikasjonsnummer.
4

Finn avstøpning dato kode. Ifølge Year One, er det på fordeleren mot baksiden av blokken. Koden er en bokstav etterfulgt av to tall: måneden er utpekt av et brev, "A" for januar, "B" for februar osv. Følgende ett eller to sifre representerer dagen i måneden produsert og den tredje er siste sifferet i tiåret før. I år betegnelse må være sju, åtte eller ni å være en 350 HO motor.
5

Finn motorblokken Støpenummeret på baksiden av blokken, bak nummer åtte sylinder. Dette tallet må være det samme som produksjonsnummer, # 9790079, opprinnelig plassert i trinn 1.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90701.html

Previous:
Next:

Classic Cars