Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik finner du ut hvis bilen din er en klassisk

For noen er det ingen større glede enn verktøy rundt i nabolaget i en klassisk bil. Klassiske biler er eldre modell biler som er holdt i aktelse. Mens klassiske biler kan variere i alder, holder Classic Car Club of America som klassikere er biler produsert i 1948 eller tidligere. Men en ting er sikkert: tilskuere punkt som klassiske biler turtallet med og naboer føler en skarp smerte av misunnelse når de ser et stykke av deres barndom parkert ved siden av. Instruksjoner
en

Sjekk historien til bilen. Hver bil har en Vehicle Identification Number (VIN) unik for det. Dette gjør politiet for å identifisere utvinnes biler, men det lar deg også å se hvor bilen har vært i det siste. Nettsteder som Carfax tillate deg å få en full rapport om bilen din basert på VIN. Mens mange replica klassiske biler er bygget, kan du finne den virkelige alderen på bilen din gjennom en Carfax rapporten.
2

Finn ut hvordan forsikringsselskaper vise bilen. Forsikringsselskapene har ulike klassifiseringer av biler og noen forsikringsselskaper klassifisere klassiske biler som sådan. En gjennomgang av bilen din informasjon med en forsikring agent kan hjelpe deg å avgjøre om din bil er en klassiker.
3

Se etter navnet Cobra på bilen din. Mange biler er utformet som klassiske biler, men er ikke the real deal. Cobra er et selskap som produserer klassiske replica biler. Hvis bilen din er laget av Cobra, kan det likevel holde en soft spot i hjertet ditt, men er en kopi klassisk og ikke en ekte klassisk bil.
4

Granske bilen under panseret for deler som har blitt erstattet. Hvis bilen din er faktisk en klassiker, så tiden vil ha fungert sine indignities på motoren. Se om vifte belter eller tennplugger har blitt erstattet. Hvis alt er helt nytt, kan dette bety at bilen ikke er en klassiker og har ikke vært drevet i sin nåværende form siden bilen ble tilsynelatende bygget.
5

undersøke understellet. Klassiske biler kan ha rust eller annen forvitring forårsaket av angrepet av elementene. Selv om det ikke er rust, en klassisk bil trolig ikke vil se helt nye på grunn av hvor lenge stålet har blitt eksponert for luft og vann.
6

sammenligne bilens s historie til en selger fortalt deg. Hvis historien om reparasjoner av bilen ikke samsvarer med reparasjoner selgeren hevdet, kan det hende at bilen ikke være en klassiker. I slike tilfeller er det fristende å overse biter av informasjon vi ikke ønsker å høre, men dette bare trekker oss lenger bort fra sannheten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90319.html

Previous:
Next:

Classic Cars