Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Classic Car Hendelser i Irland

The Classic Car Club of America definerer klassiske biler som de som bygges i begrenset produksjon mellom 1919 og 1948 og representerer "høydepunktet for engineering, styling og design for sin tid." Irsk lov ser ikke på det året en bil ble produsert når de bestemmer om det er en "klassisk". I stedet er en bil anses å være en "Classic" når den første registreringsdatoen er mer enn 30 år siden. Terenure

Terenure Car Show er den største klassisk bil show i Irland. Showet er organisert av Irish Jaguar og Daimler Club Ltd og holdes på Terenure College i Dublin. Provenyet fra denne hendelsen er donert til klubbens utvalgt veldedig for det året. I 2010 ble det innsamlede midler for ARC Cancer Support og St. Francis Hospice, Raheny. Kjøretøy kvalifisert til å konkurrere i dette showet er veteran, Vintage og Classic biler, motorsykler, Inviterte kommersielle og militære kjøretøy, Kit og Custom Cars, Sport og Super Cars. Inngangsbilletten er € 20 og pre-registrering er oppmuntret. Premiene deles ut for bil som kjører den lengste distansen, beste moderne bil, beste vann avkjølt, best cabriolet, best forsamling, best gammel bil fra 70-tallet, best gammel bil fra 80-tallet, og beste prosjekt bil.

Trim Vintage

Trim Vintage og Veteran Rally startet i 1985 med bare 23 biler. Det har vokst hvert år, og i 2010 hadde mer enn 450 biler og motorsykler på show. I tillegg til rally, er det en rekke av underholding. Utstillinger som arrangeres i 2010 inkluderte et tivoli, en varmluftsballong, en bil-boot salg, en hundeutstilling, matboder, og linedance. Inngangsbilletten er € 10. En rekke priser deles ut, inkludert Norman Pratt Memorial Shield, en solid sølv premie gjort i form av det 14. århundre gule spir i Trim. Skjermen er plassert på en solid mahogny bakgrunn og er designet av Norman Pratt, grunnleggeren av bilen rally. Dette rallyet hever midler til lokale veldedige organisasjoner.
Bennett Rally

første Gordon Bennett Race ble kjørt i juli 1903 og det ble ikke kjøre igjen før 1974 . Det var da Frank Cassidy, president i The Irish Veteran og Vintage Car Club (IVVCC), og styret i klubben, besluttet at rallyet ville bli kjørt av klubben som et årlig arrangement, med så mye av 1903 kurset som mulig . Hovedsponsor for dette rallyet er Motor Distributors Ltd, Mercedes distributør i Norge. Deltakere kommer fra kontinentet, Amerika og Australia. Rallyet starter fra rally hovedkvarter med vanskelige ruter for hver klasse av biler. Alle biler møtes i en liten by eller landsby til lunsj, deretter tilbake til sine ruter. Rallyet avsluttes på rally hovedkvarter med middag og premier. Biler må bygges før 1931 for å være kvalifisert for dette rallyet. Det er klasser for antikk, veteran, og veteranbiler. En bronse kopi av den opprinnelige Gordon Bennett Trophy er presentert til vinneren hvert år. Men er vinneren bare lov til å holde trofeet under presentasjonen på grunn av sin verdi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90484.html

Previous:
Next:

Classic Cars