Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan endre en Intake Manifold for en 4bbl Carb på en 1965 Mustang

Bare en åtte-sylindret motor ble tilbudt i 1965 Mustang, den 289. Standard produksjon 289s var utstyrt med en to-barrel forgasseren. Men det var en fire-barrel forgasseren et alternativ. Skifte fra en to-fat til en fire-forgasser er en vanlig høy-ytelse modifikasjon. En fire-barrel forgasseren vil ikke bolt til en to-fat inntak manifold, så en fire-fat manifold må være installert. Endre manifolder er en ganske grei prosess, men regner med å tilbringe et par timer å fullføre jobben. Du trenger
Fastnøkkel
Hex fastnøkkel
Hylsnyckel
tetningsmasse
Termostat pakning
Engine avfettingsmiddel
lofri fille
Intake manifold pakninger
fire fat forgasser spacer pakninger
Kjølevæske
Vis flere instruksjoner
Fjerne Eksisterende Manifold
en

Nedre væskenivået i radiatoren ved å fjerne bolten på bunnen av radiatoren med en fastnøkkel. Væskenivået kan observeres gjennom radiator cap åpning. Renne bare nok væske slik at væskenivået faller under vannpumpen.
2

Løsne spenningen på klemmen som holder den øvre radiator slangen til termostathuset på forsiden av inntak manifold med en sekskantnøkkel, og trekk slangen av huset.
3

Fjern begge termostathuset er sikringsboltene med en pipenøkkel, trekk deretter enheten av manifold.

4

Trekk termostaten ut av inntak manifold, og sett termostaten på plass i løpet av de fire-fat manifold. Påfør tetningsmasse til en ny termostat pakning, plasser deretter pakningen over termostaten. Plasser termostathuset på pakningen, og deretter installere og stram bolig to bolter med en pipenøkkel.
5

Trekk ventilasjonsslangen på baksiden av forgasseren spacer. Forgasseren spacer er metallplaten mellom forgasseren og inntak manifold.
6

Trekk monofilament av kjølevæsken temperatur senderenheten. Senderenheten er på toppen av førersiden av inntak manifold, mot fronten av manifolden.
7

Snu kjølevæske temperatur senderenheten i mot klokka med en fastnøkkel til enheten løsner fra manifold, skru deretter enheten inn den samme porten på fire fat manifold.
8

Lirk den lille metall klips som sikrer throttle linkage rod til førersiden av forgasseren av sammenhengen, og trekk stangen vekk fra throttle linkage.
9

Fjern mutterne plassert i hvert hjørne av forgasseren med en pipenøkkel, løft forgasseren av manifold.

10

Fjern inntaket manifold er sikringsboltene med en pipenøkkel, og skyv deretter manifold mot baksiden av motoren før manifold tømmer distributør og løft manifold av motoren.

Installere Fire-Barrel Manifold
11

Påfør motor avfettingsmiddel til manifold sin paring flater på begge topplokk og til fronten og baksiden av motoren. Tørk av overflater med en lofri fille for å fjerne avleiringer.
12

Påfør tetningsmasse til de nye inntak manifold pakninger, deretter plassere pakningene på motoren. Senk inntaket manifold på pakningene for å unngå å forstyrre dem, og deretter installere og stram manifold er festeboltene med en pipenøkkel.
13

Plasser en ny fire-barrel forgasseren spacer pakningen på motoren, deretter senke fire fat forgasseren avstandsstykke på pakningen. Plasser en annen spacer pakningen på toppen av avstandsstykket. Ikke bruk tetningsmasse på enten spacer pakninger.
14

Senk forgasseren på forgasseren spacer, deretter trekkes hver av forgasser fire nøtter med en pipenøkkel.
15

Sett tuppen av throttle linkage rod inn i forgasseren er throttle linkage, og trykk deretter beholde klippet på sammenhengen å sikre den.
16

Trykk på kjølevæske temperatur senderenhetens ledningen til toppen av enheten .
17

Skyv ventilen slangen på baksiden av forgasseren spacer.
18

Skyv den øverste radiator slangen på termostathuset og stram klemmen på enden av slangen med en sekskantnøkkel.
19

Hell kjølevann inn i radiatoren inntil full.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90466.html

Previous:
Next:

Classic Cars