Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik fjerner bakre støtfanger Cover fra en Corvette

The C3 generasjonen av Chevrolet Corvette strakte årene 1968 til 1982. I 1973 ble den fremre Corvette støtfanger endret fra en krom ordning til en uretan støtfanger dekke for å møte de nye føderale krasj standarder. I 1974 var de nye uretan deksler standardutstyr på begge støtfangere foran og bak. En ny bakre gummi støtfanger stil med en integrert spoiler dukket opp i 1980 og fortsatte gjennom 1982 årsmodell. Du trenger
Phillips skrutrekker
Penetrating smøremiddel
Fastnøkkel sett
Cutoff hjulet
Die jeksel
sandpapir
fil
Vis flere instruksjoner
en

Park bilen på et plant underlag, åpne batterirommet plassert bak førersetet og minuskabelen fra batteriet.
2

Fjern de fire bak lys dekker og lisens plate, ved hjelp av en stjerneskrutrekker. Spray penetrerende væske på skruene som holder lyset huset til støtfanger og la dem stå i 15 til 30 minutter.
3

Fjern lyset hus og brette ledningsnettet inne i støtfanger åpninger . Fjern de to skruene som holder lisens-plate-light braketten og trekk kontakten ut av veien.
4

Crawl under bilen og spray penetrerende smøremiddel på støtfanger festene. De er plassert rundt sidene og toppen av støtfangeren. Bruk en fastnøkkel til å fjerne nøtter fra festene.
5

Bruk en cutoff hjul festet til en dør jeksel hvis festene er for rusten til å fjerne med en skiftenøkkel. Plasser hjulet mellom støtfanger sømmer og nøye kutte festene rundt hele støtfangeren. Fjern gummi støtfanger dekke og den gjenværende delen av festene fra montasje-flenshull.
6

Fjern eventuell maling fra montasjeflensen med sandpapir. Grov opp overflaten med en liten fil eller grovt sandpapir for å sikre bindemiddel fester seg til overflaten ved montering av nye erstatning støtfanger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90738.html

Previous:
Next:

Classic Cars