Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik installerer Radiator Support foringer i en 1969 Camaro

General Motors 'svar til Ford Motor Companys Mustang er en samler bil verdig statusen skjenket det som konge. Ponni bil som en gang solgte nye for mindre enn fem tusen dollar er nå å bryte banken på solfangeren bil auksjoner for nesten en million dollar. Det er ikke rart at ettermarkedet er trivelige for hver mutter, bolt og foring på dette hot lite tall. Men hva gjør du med de delene når du får dem? Du trenger
Wrench
Radiator støtte foringer
Floor jack
Fire bukker
Flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Koble fra rattstammen coupler. Parkere bilen på et flatt, jevnt underlag, åpne panseret og sett på parkeringsbremsen. Fjern bolten fra rattstammen coupler med en skiftenøkkel. Dette kan nås gjennom motorrommet med panseret åpnes. Ta ut batteriet ved å løsne kabel-end bolter med en skiftenøkkel og løfte batteriet ut av bilen. Sett den til side og fjerne boltene som fester batteriet skuffen til radiatoren mount med en skiftenøkkel. Sett brettet til side.
2

Hev bak på bilen. Plasser en jekk under bakhjulsopphenget og heve bilen høyt nok til at to bukker som skal plasseres under hver side frame rail. Disse kan også plasseres under den bakre enden boliger.
3

Løft fronten av bilen. Plasser en jekk under fjæring foran og heve bilen høyt nok til å plassere to bukker under rocker paneler og for å holde det nivået med baksiden av bilen. Forlate jack under forstillingen.
4

Fjern radiator støtte foringer bolter. Løsne disse med en skiftenøkkel. Fjern støtfangerstagets støtte bolter med en skiftenøkkel.
5

Løsne de resterende foran fire sub-frame bolter med en skiftenøkkel. Men ikke fjerne dem. Senk kontakten til fronten av underrammen synker fra radiatoren støtte som foringer utsettes for. Fjern foringer og alle de skivene som er i fjellet med hendene.
6

Bytt foringer. Sett inn de nye foringene på fjellet og heve sub-frame tilbake på plass med det jack. Sett inn de nye boltene og stram dem med en skiftenøkkel. Senke bilen ut av jack stands og montere i motsatt rekkefølge. Stram alle sub-frame bolter med bilen sitter på bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90391.html

Previous:
Next:

Classic Cars