Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan finner jeg en Grille for en 1979 Dodge Pickup ?

Noen klassiske biler er godt støttet av ettermarkedet deler samfunnet, mens andre ikke er det . En 1979 Dodge pickup er ikke godt støttet. Støtte har vokst for noen MOPAR etiketter , primært kjøretøy utstyrt med hemi motorer , derimot, er Dodge lastebil linjen ikke blant dem. På grunn av dette , ettermarkedet reproduksjoner er ikke tilgjengelig . De eneste alternativene søker etter en ny grill som utvikles av en oppgjørssentral , eller søk etter en brukt grillen. Instruksjoner
en

Besøk eller ring lokale berging meter . Lokale meter tendens til å holde inventar lenger enn landsdekkende virksomhet som sykle gjennom inventar raskt, slik at operatørene blir mer kjent med sitt inventar . Også spørre om ombyttbarhet mellom år . Forskjellene kan bare være liten så et år modell kan erstatte .
2

Les ØNSKES KJØPT deler av newspapers.and bil og lastebil handelsmann magasiner. Hemmings Motor News er et godt eksempel på en publikasjon som viser gamle biler og lastebiler, samt restaurering deler .
3

Søk eBay nettsted eller Bil -Part nettstedet for brukte deler . Begge er de største selskapene i sitt felt og har millioner av deler som er oppført .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90809.html

Previous:
Next:

Classic Cars