Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan kjøpe Antique bilskilt

Bygge en klassisk bil handler om detaljene, og små ting som en antikk lisens plate virkelig gjøre stykket ferdig. Men hvor kan du finne en antikk lisens plate? Vi har fått noen tips om hvor du skal finne og kjøpe en antikk lisens plate. Du trenger
datamaskin med Internett-tilkobling
Vis flere instruksjoner
Finne lisensen plate
en

Søk på nettet lokalt først. Prøv lokale aviser eller nettsteder ved hjelp av søkeord som "lisens" og "plate". Det synes opplagt, men se etter andre detaljer også. I California er det ønskelig antikk plate svart i fargen, så søk etter "California" og "black plate," og se hva du finner. Craigslist.com er en annen stor ressurs.
2

Søk på nettet nasjonalt. Nettsteder som Ebay Motors er flotte steder for gamle bildeler. Prøv flere søkeord søk. Det er litt vanskeligere å kjøpe ting nasjonalt fordi du bare ikke kan ta turen ut for å se på dem, men se etter gode bilder og virkelig ta deg tid.
3

Sjekk ut swap møter. Hvis du er i Sør-California, er Pomona swap møte legendarisk for å ha tusenvis av gamle bildeler tilgjengelige for ulike priser. Det er trolig en lokal swap møtes sånn i ditt område, så søk på nettet for å se hva du kan finne.
4

Bli en antikk-car klubben. Møte nye mennesker og å få venner er en god måte å få kontakter som kan hjelpe deg med å finne de delene du leter etter. Selv om de kanskje ikke har de delene du leter etter, kan de kjenner noen som gjør.
5

Søk nettfora som The Hamb De har klassifisert deler som kan ha de delene du leter etter, men du kan også legge inn på forumet for å finne personer som kan ha elementer som ikke er oppført.
Making avtalen

6

Forskning prising for den type lisens plate som du leter. De kan være dyrt, hvis det er en spesielt ønskelig år eller kvalitet, men ta deg tid og se hva du kan gjøre for din prisklasse.
7

Ring DMV og sørge for at lisens plate er klart før du foretar kjøpet. En klar plate er ikke lenger i bruk av DMV og kan benyttes til en vis kjøretøy. Hvis du bare kommer til å bolte plate på for show, er dette ikke så viktig et trinn, men ingen ønsker å få en billett bare for å henge ut.
8

prute på prisen . Det er mange måter å jobbe en avtale, men til syvende og sist, er et produkt bare verdt så mye som noen er villig til å betale for det. Hvis noe virker for dyrt, ikke kjøpe det. Snakk selger ned. De fleste setter et element opp for salg priset høyere enn de faktisk vil ta. Hvis du har gjort din forskning, vil du vite hva markedet ønsker for disse platene, og vil vite hva et godt tilbud er uten å være fornærmende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90345.html

Previous:
Next:

Classic Cars