Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan Tegn en 1965 Ford Mustang

The 1965 Ford Mustang er en klassisk sportsbil kupé som fanget publikum fantasien på avdukingen av Lee Iacocca på 1964 New York Verdens Fair. The Mustang har gått videre til å bli en del av American Car kultur og historie, men 1965-versjonen har vært et samleobjekt favoritt over flere tiår. Ved å ta en nærmere titt på figurene som utgjør 1965 Ford Mustang og dets overordnede kvikk silhuett, kan det trekkes i flere enkle trinn. Du trenger
Reference bilde
Blyant
Tegning papir
kalkerpapir
Eraser
Compass
Ruler
Fint punkt blekk markør
Medium punkt blekk markør
Vis flere instruksjoner
en

Velg en referanse bilde av en 1965 Ford Mustang, som du trenger for å studere en referanse bilde for å trekke bilen. Søke etter en passende bilde i auto magasiner og på internett. Vurder om du ønsker å tegne en fastback, coupe, cabriolet eller en GT, som hver modell har sin egen look. Prøv en 3/4 view viser frontgrill og én side av bilen, den optimale vinkelen for et bilde av en bil.
2

Se nøye på 1965 Ford Mustang i din referanse bilde og bestemme hvilken form eller former komponere sin kropp. Skisser de viktigste figurene som utgjør den bilen i en lys linje, mest sannsynlig et rektangel eller en serie av tilstøtende rektangler og trekanter. Legg merke til de rektangulære former i front, side og de vinklede rektangler av frontruten og sidevinduene. Legg merke til deres forhold til hverandre, deres relative størrelser, former og sidestilling. Trekke disse grunnleggende former på plass. Slette og tegne de grunnleggende formene før de vises i riktig sammensatt. Legg sirkler for dekk
3

Juster den generelle formen på bilen;. For eksempel formen på bakenden. Legg også merke til de vinkler av topper og vinduer. Analysere de store figurer på toppen og vinduer, for å se om de er i riktig forhold til hverandre. Slette og tegne til det du klarer å gjenskape utseendet av formen, topp og vinduer i bilen i din referanse bilde. La detaljene for senere og konsentrere seg om figurene for nå.
4

Sketch de store detaljer og høydekurver av bilen. Legg merke til den horisontale linje detalj i døren, går ned tre fjerdedeler av høyden av døren, som begynner like bak forhjulet. Tegn denne linje på plass. Se at det brått peker opp på et tøffere utseende like før bakdekket. Legg merke til fakkel i den øverste linjen på karosseriet på baksiden hjørne av vinduet og legge den i posisjon. Trekke disse opplysningene innen den aktuelle formen på bilen for å gi den signaturen 1965 Ford Mustang utseende.
5

Sjekk rektangelet for fronten av bilen for å se at det er vinklet litt fremover. Merk at støtfanger linjer vises omtrent halvveis opp dette rektangelet. Tegn et rektangel over støtfanger og dele det inn i bokser for grill og lys. Skisse i sirkler for lysene.
6

Se på vinduene, krom, hjulkapsler og andre små detaljer og trekke dem på plass. Gi din tegning et ferdig utseende ved innfarge blyantstreker med fin linje og mellomstore linjemerker. Begynn med mediet linjen markør for de grunnleggende store figurer av kroppen, vindu og dekk. Avslutt med den fine linjen markør ved sporing over detaljene i tegningen. Viske ut blyantstreker når blekket er tørt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90361.html

Previous:
Next:

Classic Cars