Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Diesel drivstofforbruk og kjørelengde av Land Cruiser

The Toyota Land Cruiser er høyt vurdert for sin holdbarhet og offroad dyktighet. En vesentlig ulempe er imidlertid drivstofføkonomi : Den typiske bensin -drevne Land Cruiser blir 12-13 MPG . Diesel versjoner kan gå opp til to ganger så langt på en gallon drivstoff . H-serien Engine

H-serien er en seks -sylindret dieselmotor som Toyota installert i Land Cruisers for verdensmarkedet fra 1972 til 1984 . En Land Cruiser utstyrt med H -motoren fikk 20 til 25 mpg.
B Series Engine

B -serien er en firesylindret dieselmotor som Toyota installert i Land cruisers for verdensmarkedet 1974-1984 . En Land Cruiser utstyrt med denne motoren kan forventes å få minst 25 mpg, opp til 30 mpg .
Aftermarket Diesel konverteringer

Toyota Land Cruiser er et populært redskap for ettermarkedet dieselmotor konverteringer i USA , fordi få fabrikken diesel Land Cruisers ble solgt der. Noen av de mer populære konverteringer er firesylindret Cummins 4BT , de fem -sylindrede Mercedes dieselmotorer , og GM 6,2 liter diesel V8 . Alle tre av disse motorene er i stand til minst 25 mpg i en Land Cruiser .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90508.html

Previous:
Next:

Classic Cars