Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Restaurering Tips for en 1981 Chevy Pickup

Gjenopprette en Chevy pickup er en arbeidskrevende, tidkrevende og kostbar prosess. Eldre biler har ofte problemer som nyere biler ikke oppleve, og hvis du arbeider på en 1981 Chevy pickup, kunne finne de delene du trenger til en fornuftig pris vise seg å være halve kampen. Uansett hva din tilstand Chevy kan for tiden være i, er det noen nyttige tips som kan bidra til å gjøre ditt restaurering prosjektet en suksess. Begynn med Utvendig
p Det er en rekke ting som kunne trenge oppmerksomhet på Chevy pickup, men utvendig skal være en av de enkleste ting å ta vare på. Bruke en profesjonell rust remover kit for å bli kvitt områder med rust på den ytre kropp og spore opp de reservedeler du trenger for å lage din lastebil ser ut som ny. Husk at fullstendig fjerning av rust fra bilen er et avgjørende skritt i å sikre restaurering suksess. Arbeider på utsiden hjelper også å inspirere entusiasme for prosjektet, som hver liten suksess bidrar sterkt til det generelle utseendet på bilen.
Upgrade

Med mindre du er prøver å gjenopprette 1981 Chevy nøyaktig til produsentens spesifikasjoner, er det noen oppgraderinger kan være lurt å kaste i mens du gjør arbeidet. Et moderne stereoanlegg med CD eller MP3 evner kan gå en lang vei mot å øke komforten på turen din, og du bør også investere i en moderne bilbeltet sett, som sikkerhetsbelter tilgjengelig i eldre biler var ikke like sikker som de nyeste modellene . Utvendige oppgraderinger kan inkludere ny trim eller en hyggelig sett av show dekk.
Kjenn dine begrensninger

Selv om du sannsynligvis vil gjøre det meste av restaureringsarbeidet selv, er det viktig å forstå dine begrensninger. Det er svært sjelden å møte en person som kan overhale kroppen av et kjøretøy, gjenoppbygge motoren, male det, og wire det. Hver av disse individuelle elementene krever ofte års kompetanse, og noen kan også resultere i sikkerhet hvis installert feil. Gjør så mye av restaureringsarbeidet som du kan komfortabelt og trygt komplett på egen hånd, men ikke vær redd for å kalle inn hjelp fra en ekspert når du treffer mindre kjente bakken.
Kjøp en Dekk

Uansett hvor mye tid du har til å investere i din restaurering prosjekt og hvor dyktig du kan være, vil det være ganger hvor Chevy har å sitte i garasjen eller oppkjørselen uten oppmerksomhet. En bil dekke er en liten investering som bidrar til å beskytte din lastebil og arbeidet du har gjort mot ytterligere skade. Dette er spesielt viktig hvis du holder din restaurering prosjekt lastebil i en felles garasje, som knall og fall i hverdagen kan ofte overlapper fra en bil til en annen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90807.html

Previous:
Next:

Classic Cars