Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Om 1957 Chevy

Ingen annen bil har fanget den amerikanske fantasien mer enn 1957 Chevrolet Bel Air - når noen nevner " '57 Chevy, " det er Bel Air de betyr. Bilen er symbolet på hva " classic car " betyr. The '57 Chevy var populær i sin tid, men har siden blitt en av de mest populære bilene i amerikansk kultur . Betydning

1957 Chevy ble laget for å være litt mindre enn andre biler , men med svømmeføtter så store som noen bil på markedet , var det ikke ser mindre. A " Turboglide " girkasse og en stor økning i hestekrefter gjorde '57 Chevy en betydelig bil for året. Bensininnsprøytning var også tilgjengelig som et alternativ for første gang på den største motoren .
Utseende

Chevy utviklet '57 Chevy å holde tritt med stilen på dag mens etablere sin egen personlighet . To panseret ornamenter erstattet enkelt de på '55 og '56 Bel Air -modellene , og finnene ble større . Chevy designere også redid grille, sette Chevrolet emblem på tvers foran .

Engines

En 265 -kubikk - tommers V8 motoren var den største laget for den '57 Chevy og sette ut 162 hestekrefter . Den in-line sekssylindrede hadde 235 kubikk inches . The '57 Chevy satt på en 115- tommers akselavstand . Designet for Corvette , kan den valgfrie 283 -kubikk - tommers motor med bensininnsprøytning produserer 283 hestekrefter .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90696.html

Previous:
Next:

Classic Cars