Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan sjekke VIN nummer på en Z28

The Z28 var en performance pakke som følger med Chevrolet Camaro. Disse flotte klassiske biler ble produsert 1967-2002 og er verdsatt av samlere og auto entusiaster. Men det er ikke alltid lett å vite om du har en ekte fabrikk bygget Z28. En god del informasjon om en bil kan merkes enten fra undersøke Vehicle Identification Number og forstå koden, eller ber om en historie med bilen ved hjelp av VIN. De tidligere modellene kan være vanskelig å verifisere, men litt sleuthing kan gi nok informasjon til å hjelpe deg å avgjøre om du skal kjøpe et bestemt kjøretøy. Du trenger
tilgang
Vis flere instruksjoner
en

Finn frem VIN. De fleste VIN nummer er stemplet på en stripe like under førersiden frontruten og kan leses ved å se gjennom frontruten fra utsiden. Noen 1960 modeller hadde VIN på førersiden dørstolpen. Finner det ved å åpne døren. VIN også kan leses på tittelen.
2

dekode informasjonen fra VIN. Gå til et nettsted som Chevy-Camaro til å oversette VIN nummer. Om en første generasjon Camaro, bygget 1967 til 1969, var en Z28 ikke kan bestemmes fra VIN. VIN vil fortelle deg om motoren var 6-sylinder eller en V-8. En 6-sylindret var ikke en Z28, men en V-8 kunne ha vært.
3

Sammenlign VIN og VIN koder for å finne ut om bilen var en Z28 på modeller fra 1972 og senere. Ved å sammenligne antall for motoren med standard motor størrelse for en Z28, kan du fortelle om bilen var sannsynlig å ha vært en fabrikk laget Z28. Den Z28 motor for de tidlige 70-tallet, for eksempel, var en 350 cc motor, mens det i 1980 og 1981, var det en 305 eller 350 cc.
4

Bruk en online VIN historie området for å sjekke historien din Camaro. Det er en avgift, men informasjonen kan inneholde spor som vil bekrefte om bilen er en Z28.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90818.html

Previous:
Next:

Classic Cars