Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan gjenkjenne en Classic Car Grille

Den amerikanske kjærlighetsforhold med bil har pågått i flere tiår. Hvis du har vært på en klassisk bil show, kan du sannsynligvis sette pris på progresjon av design og engineering som har skjedd med biler gjennom årene. En del synes å gjøre opp mesteparten av det visuelle personlighet av en klassisk bil, og det er det gitteret. Instruksjoner
en

vite definisjonen av en klassisk bil. Begrepet "klassisk" brukes på biler som er mer enn tjuefem år gammel, så den dekker mye av territoriet. Den beste måten å gjenkjenne klassisk bil griller er å bryte dem ned av æra.
2

Forskning på eldre biler. Klassiske biler fra midten til slutten av 1930 inneholdt en wire-stil grille. Risten ble laget av rustfritt wire og hadde en mesh se til den. Disse griller var ikke dekorative, de var ment å beskytte radiator
3

Verdsett den dekorative æra.. Fra slutten av 1930-tallet til midten av 1940-tallet, ble klassiske bilen rister mer dekorative som produsenter med metall strips for å danne grille i ulike former. I 1940 og 1950 ble bilen griller utformet med store horisontale striper, ligner på utseendet til de som produseres i 2006 og 2007.
4

Forstå fremgang. På midten av 1950-tallet, bil griller ble stemplet ut i stedet for sammen av individuelle stykker. I noen tilfeller ble 3 separate stykker stemplet, og deretter montert sammen til ett deksel. En stemplet grille var som regel lengre og mer avrundet enn den forrige stil. Stempling tillatt for større symmetri, som ble regelen i 1960. Etter hvert ble plast den primære materiale i bilen rister og støping erstattet stempling i produksjonsprosessen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90309.html

Previous:
Next: No

Classic Cars