Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan identifisere Classic Cars

Har du noen gang møtt en av dem som kan identifisere merke, modell og år av hvert klassiske bilen de ser? Har du lyst til å bli en klassisk bil ekspert også? Det er mange flotte gamle biler på veien, og med praksis og riktig tilnærming, vil du være en ekspert på et blunk. Instruksjoner
en

Identifiser datoen spekter av klassiske biler. Veteran biler ble produsert før 1903, ble veteranbiler gjort mellom 1903 og 1933, og klassiske biler anses å være biler produsert fra 1933 til femten år siden.
2

delta klassisk bil show og utstillinger. Disse er flotte steder å se en rekke klassiske biler på nært hold og møte andre entusiaster. De fleste utstillingene vil skille de klassiske biler fra antikke og muskelbiler, så ved å besøke profesjonelle bilen viser, vil du begynne å identifisere forskjellen selv.
3

smale feltet. Du har kanskje allerede en favoritt merke og modell. Ta at produsent og begynne å observere sine modeller hvert år. For eksempel forskning Ford Mustanger og forskjellene gjort i alle år, prøve å nevne det året hver Mustang du ser på veien. Når du har mestret det, eller du blir lei, plukke en annen produsent, modell eller år for å studere.
4

Ta note av funksjonene på hver bil som du arbeider med å identifisere. Har bilen en signatur grill eller baklys form? Se for endelige detaljene i halefinnene, kjører brett, bakspeil, hjulkapsler, dekk og interiør.
5

Øve, øve, øve. Det er ikke vanskelig å plukke en klassisk bil ut av mengden, så når du ser en tilfeldig, prøve å identifisere merke og modell. Deretter prøver du å lese insignias når du trekker opp ved siden av den, eller gå forbi den, eller enda bedre, spør eieren: "Hei, det er en 1973 Ford Mustang?"

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90307.html

Previous:
Next:

Classic Cars