Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan vurdere verdien av en Classic Car

Biler er ofte annonsert for mye mer enn de er verdt. En rusten ut MGB med en blåst toppakning kan ha mye emosjonell appell til noen, men det har også en reell verdi som du kan bestemme enkelt. Du trenger
Car Verdi Guide
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en verdi guide. Disse lå ute i klare ordelag om hva forskjellige biler i ulike forhold er verdt. To lignende modeller kan ha svært forskjellige verdier.
2

vurdere tilstanden. Biler er generelt vurdert på en skala fra 1 til 5, der 1 er best. En tilstand en bil er det ideelle showet bil, men de fleste biler på utstillinger er tilstanden to eller tilstand tre. De du ser blir vasket og vokset i helgene er tilstanden tre eller tilstand fire. En betingelse 5 mai ikke være kjørbare.
3

Tenk om originalitet. Custom maling eller interiør, uoriginale hjul, og modifiserte motorer kan øke komfort og kjøreegenskaper på en eldre bil, men de vil redusere verdien.
4

Vurdering sjeldenhet. Dodge gjort mange Ladere mellom 1966 og 1974, men de bare gjort et par hundre med en Hemi-motor. Den Hemi Ladere er verdt mye mer enn den andre ladere.
5

vurdere fargen og alternativer. En rød Ferrari vil alltid være verdt mer enn en brun en. Original utstyr som servostyring eller AC vil tilføre verdi til en muskel bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90303.html

Previous: No
Next:

Classic Cars