Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik gjenoppretter en Vintage Ford Truck

I 1918 Ford Motor Company produserte sin første Model-T med pick-up truck pakken. Siden da den utilitaristiske pick-up truck har, for noen, blitt et symbol på stil og komfort. Gjenopprette en av disse robuste maskiner kan være en pedagogisk tidsfordriv. Her er noen skritt for å komme i gang gjenopprette vintage Ford lastebil. Instruksjoner
en

Lag et arbeidsområde omtrent dobbelt så stor som lastebil. Du må finne frem til lastebilen fra alle vinkler så la god plass på utsiden for tilgang under restaurering.
2

Begynn rive ned ved å fjerne bilens interiør, gjøre oppmerksom på eventuelle skadede deler som gikk ubemerket før. Rydde bort alt rust og skitt fra bilens komponent flater.
3

Fjern, rengjøre og oppbevare all utvendig trim. Fjern de utvendige karosserideler og undersøke for eventuelle skader reparere eller erstatte etter behov.
4

Rengjør motoren selv eller sende det til en profesjonell detailer. Det er godt å få motoren og rammen flekkfrie mens det er lett tilgang til den. Etter at motoren er renset undersøke maling på motorer hodet og ventil-dekker touch-up eller mal etter behov.
5

Velg farge, hvis du ønsker den originale malingen farge lete etter spor av det som over spray bak innvendige paneler eller under panseret. Det er lurt å konsultere en profesjonell før male en bil
6

Bytt utvendig trim og legge til noe tilpasset detaljering om du vil. Noen mennesker liker å holde det klassikere som ser ut som den kom ut av samlebåndet andre liker å gjøre dem en refleksjon av seg selv. Det er opp til deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90308.html

Previous:
Next: No

Classic Cars