Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan rapportere et innbrudd i ditt hjem eller bedrift

Innbrudd, eller innbrudd, er en forbrytelse. Hvis du kommer hjem til ditt hus eller skriv din butikk eller virksomhet etter et innbrudd, følg stegene under for å rapportere innbrudd til politiet. Instruksjoner
en

forlate lokalet så snart du innser et innbrudd er begått - du ønsker ikke å risikere å gå inn på en innbruddstyv. Gå til en nabo er, bilen, eller annet sikkert område. Ikke prøv å stoppe eller ta innbruddstyv. Han kan være bevæpnet eller voldelig.
2

Dial 911 for å rapportere innbrudd og ikke gå tilbake til ditt hjem eller bedrift før politiet ankommer. Vær forsiktig så du ikke å røre noe - etterforskerne må ha åstedet akkurat som du fant det
3

Husk alt du kan om hvordan stedet så ut da du kom og hva. tid det var. Gjøre notater. Hvis du så innbruddstyv, prøv å huske alle detaljer du kan om utseendet sitt og om han kjørte bort, og i så fall, hva slags kjøretøy.
4

Gi så mye informasjon til politiet som du kan når de har sjekket premissene for inntrengere. Jo mer detaljert informasjon, jo bedre sjanse de vil ha av å pågripe en mistenkt.
5

Consult Crime Victim tjenester på Office for kriminalitetsofre hjemmeside (se Resources nedenfor). Denne katalogen er søkbar tjeneste som trengs, beliggenhet og type mobbing.
6

Ta forholdsregler for å forhindre et innbrudd fra tilbakevendende. Sjekk at din låser er sterke, sikre dine vinduer og installere et sikkerhetssystem. Den Innbrudd Prevention Council nettsted har flere tips (se Resources nedenfor).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90305.html

Previous:
Next:

Classic Cars