Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

72 Datsun 510 tips

The 1972 Datsun 510 er en kvikk, lett coupe designet for å ta på seg de beste sports sedan fra Europa, som Lotus Cortina, BMW 2002 og Alfa Romeo GTV, en oppgave der det mer enn lyktes. Den 510 var vellykket på racerbaner verden rundt, så vel som en hit i utstillingslokaler. I dag er det 510 en ettertraktet klassiker som kan kjøres på gaten eller konkurransedyktig kjørte i vintage racing mot sine samtidige. Suspensjon

Langt den største oppgraderingen du kan gjøre på en 510 er suspensjon er tillegg av et coilover kit, som erstatter de originale fjærer og støtdempere med en race-derived coil og sjokk kombinasjon, som vil tillate flere justeringer, fra kjørehøyde til stivhet. Hvis du ikke ønsker å installere coilovers, senkesett, stivere dempere og større anti-roll barer gjøre underverker for 510 også. Avrunder suspensjon oppgraderinger med et omfattende tilbud av uretan foringer, som fjærer mindre enn de originale gummi elementer.
Bremser
p Som opprinnelig utstyrt, kom 510 med skivebremser foran og trommelbremser bak i bilen. En ideell oppgradering er en bakre plate konvertering som koster rundt $ 500, som vil seriøst oppgradere din bremsekraft. Matche det med kryss-boret rotorer, ytelse pads og flettet stål bremseslanger foran.

Hjul og dekk
p Som opprinnelig utstyrt, kom 510 med små stålfelger. En av de viktigste oppgraderingene du kan gjøre er å installere et sett med bredere høy ytelse legeringer. Hvis 510 ikke brennes, kan du ha en vanskelig tid på å installere hjul som er større enn 5 eller 6 inches i bredden. Men hvis du har installert fakler som de som brukes på de opprinnelige 510 løpsbiler, kan du installere 15x7-tommers Panasport legeringer, som også ser flott ut på denne modellen. Andre perioden rette hjul er Libras and Revolutions. Montere noen klebrig dekkene på hjulene, og 510 vil ha langt bedre håndtering.
Engine

510 kom med en relativt liten 1,6-liters motor. Med mindre du gjenoppretter bilen tilbake til original, er en ideell oppgradering for å installere en senere større motor som en L20B 2,0-liter fra senere 200SX, som vil bolt rett inn og har mye mer makt potensial enn den originale motoren. Pare dette til en nær-ratio femtrinns fra et senere Datsun eller Nissan for maksimal ytelse. Mange eiere har byttet i en SR20DET fra en senere Nissan. Dette kan installeres i normalt aspirert eller turboladede form og gi 510 virkelig moderne ytelse.
Interiør

510 har en enkel, spartansk interiør. Gode ​​oppgraderinger her ville være et sett av vintage bøtte seter fra Corbeau, et mindre ratt fra Momo som prototipo modell og kanskje en legering shiftknob og legeringer pedaler.
Utvendig
< p> 510 styling er enkel og ren, med en boxy formen som ser lik som i 2002 BMW, en annen stor bil fra epoken. Som sådan, trenger det ikke mye arbeid på dette området. Racing 510S ofte inneholdt en liten "duck-bill" front spoiler og boble fender fakler plass til større hjul og dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90370.html

Previous:
Next:

Classic Cars