Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik Bygge en Muncie Transmission

The Muncie sendingen var en 4-trinns manuell girkasse er tilgjengelig i lys og heavy duty Chevrolet og GMC lastebiler mellom 1968 og 1991. Gjenoppbygge en Muncie overføring kan være en utfordring selv for noen med mange års erfaring fra bilindustrien, og prosessen kan ta en eller to dager å fullføre. Du trenger
Flathead skrutrekker
Snap ring tang
Stikknøkkel satt
Stålrør (1,75 tommers diameter og en 5/8 tommer diameter)
Thread locker
Soft ledet klubbe
Vis flere instruksjoner
en

Bruk et stålrør som er 1,75 inches i diameter for å trykke andre gear, Samtidighet blokk ringen og den første og andre gir samtidighet clutch montering mot mainshaft i den nevnte rekkefølge. Installer Festefjærer mot første og andre gir samtidighet clutch montering.
2

Smør samtidighet blokk ring for første gir og installere det på mainshaft.
3 < p> Bruk et stålrør som er en 5/8 inches i diameter for å sette en bakre lageret på mainshaft. Sett bakre lageret holderen på plass mot bakre lageret.
4

Skyv fronten snap ring over baksiden av mainshaft og trykk den fast mot første gear. Skyv bakre lageret holderen låseringen på plass mot bakre lageret.
5

Installer samtidighet clutch forsamlingen for tredje og fjerde gir. Skyv en snap ring over mainshaft og trykk den fast mot den tredje og fjerde gir samtidighet clutch montering.
6

Påfør tung lagerfett til de bærende skiver og rullelager av mellomaksel. På hver ende av mellomaksel installere en 0,050-tommers vaskemaskin, én rad med 28 rullelager, et sekund 0,050-tommers vaskemaskin, en andre rad av 28 rullelager og en tredje 0,050-tommers skive i den rekkefølgen.

7

Plasser mellomaksel utstyr i viktigste overføringen saken starter fra baksiden slutten av saken. Den mellomaksel pin bør være en tett passform mot fronten av de viktigste overføring tilfelle med trappet delen vendt nedover.
8

Monter pakningen på den fremre enden av den bakre peiling støtte. Sett synkroniseringsringen for fjerde tannhjulet på den viktigste stasjonen gear. Skyv synkronisering clutch ermet for tredje og fjerde gir i fjerde hastighet. Skyv mainshaft forsamlingen inn i de viktigste overføring tilfelle så guiden pin av hovedlagerområdet holderen er riktig justert i overføring saken.
9

Installer foran omvendt dagdriver gear, fremover sikringsskiven og bak revers dagdriver utstyr i viktigste overføringen tilfelle i den rekkefølgen.
10

Installer sikringsskiven for den bakre omvendt dagdriver gear og installere omvendt dagdriver akselen.
11

Set reversgiret på mainshaft og bruke et stålrør som er en 5/8 inches i diameter for å angi speedometer drivverket på plass mot revers. Monter bakre forlengelse pakningen.
12

Trekk ut reverse shifter akselen og manøvrere den bakre forlengelse over mainshaft å justere de interne komponentene i overføringen.
13

Apply tråden skap til festeskruene av de viktigste overføring saken. Stram de tre festeskruene til £ 20-fot dreiemoment. Stram de nederste tre festeboltene til £ 30-fot dreiemoment.
14

Installer låsepinnen for det motsatte shifter akselen. Installere utstyret passer for speedometer.
15

Bruk snap ring tang til å installere et rullelager og snap ring på den viktigste stasjonen gear.
16

Flytt mainshaft samtidighet ermene framover og skru lageret retainer mutter på den viktigste stasjonen utstyr. Stram peiling retainer mutter til £ 40-fot dreiemoment.
17

Skyv peiling holderen for clutch utstyr over den viktigste stasjonen gear. Søke tråden skap til festeskruene og stram dem hver til £ 20-fot dreiemoment.
18

Sett dekselet for overføring saken på plass og stram festeskruene i et sikksakk mønster fra én bolt til den neste. Hver bolt skal trekkes til £ 18-fot dreiemoment.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90366.html

Previous:
Next:

Classic Cars