Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan identifisere en Karmann Ghia Engine

The Karmann Ghia, produsert 1955-1974, bruker standard Volkswagen luftkjølte oppreist motorer. Ifølge Online Karmann Ghia Resource Karmann Ghia Engine Tech Tips og prosedyrer, gir koden et brev betegnelse og en sekvensiell produksjonsnummer. Når koden er referert, identifiserer den generelle års produksjon og motorens slagvolum størrelse. Det gjør rede ikke for noen motor modifikasjoner. Denne koden, da henvist til en VW diagram, gir pålitelig motor identifikasjon krever imidlertid den eneste nøyaktige metoden demontering for å få tilgang til sylindrene for å måle boring og slaglengde. Du trenger:
En Volkswagen motor koding diagram
Vis flere instruksjoner
en

Locate motoren koden. Motoren koden ligger over de viktigste remskive, festet til motorblokken, litt til høyre for midten. Det er på en flat overflate lett plassert ser rett på motoren fra baksiden av bilen. Den nødvendige koden er enten en enkel-eller dobbel-brevet betegnelse, etterfulgt av et sekvensielt produksjonsnummer, "B 0000365," for eksempel.
2

Se etter bokstavkode på en VW kode diagram lignende den som finnes på Karmann Ghia Online Resource området (se referanser). Bokstaven "B" i eksempelet angir en 1970 1585-cc motor (1600 cc).
3

Identifiser motoren ytterligere ved å referere koden og sekvensnummer til listene finnes på Samba.com (se referanser). Kartene gir en produksjon nærmere på utvalgte motorer samt gi produksjon nummerserier. Disse kartene kan også bidra til å identifisere andre mekaniske egenskaper, som for eksempel overføring nærmere detaljer og eventuelle spesielle kjøretøy utgaver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90759.html

Previous:
Next:

Classic Cars