Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik konverterer en Chevy Truck Fra seks til 12 Volt

Nye lastebiler er state-of-the-art når det kommer til design, styling og drivverk. De top-of-the-line alternativ pakker har oppvarmet skinnseter som gjenskaper recliner i hiet ditt. Noen mennesker, derimot, foretrekker en klassisk Chevrolet til noe rullende ut av samlebåndet i dag. Klassiske Chevys har en viss unektelig bravur. De gjør imidlertid ha utilstrekkelig seks-volts elektrisk system. Følg noen enkle trinn for å konvertere din gamle Chevy til en 12-volts system i løpet av kort tid --- i din egen garasje. Du trenger
Wrench
12-volts generator
12-volts dynamo med DA plugg (valgfritt)
12-volts batteri
12-volt spenningsregulator
12-volt lyspærer (hode, hale, turn, dome og dash)
Ballast motstand
Spenning redusering (en for hver strøm tilbehør --- varmeapparat, radio, etc.)
12-volts tenningslåsen
12-volts batteriet
skrutrekker
Quick-connect ledninger kontakter
Black (elektriker) tape
Vis flere instruksjoner
Original Look
en

Fjern seks-volts batteri, ved hjelp av en fastnøkkel til å løsne batteriet klemmer. Fjern kablene ved å trekke dem ut av batteripolene. Løft batteriet ut av batteriet skuffen. Resirkulere batteriet eller kaste det på riktig måte.
2

Fjern de seks-volts generator. Fjern ledningsnettet med en skiftenøkkel, og sett det til side. Fjerne generatoren festeboltene med en skiftenøkkel, og trekk beltet fra skivene og løfte generatoren ut av veien. Bytt den ut med en 12-volts enhet. Monter ved å erstatte boltene og sette beltet på skivene. Fest ledningsnettet, og strammer til bolten med en skiftenøkkel.
3

Bytt spenningsregulator. Finn spenningsregulator på lastebilens brann vegg --- den lille firkantede metall boksen på førersiden av brannen veggen. Bruk en skrutrekker til å fjerne ledningsnettet fra regulatoren. Fjern festeskruene med en skrutrekker, og fjern regulatoren fra brannen veggen. Plasser 12-volt regulator på plass, og stram til skruene. Sett på ledningsnettet, og stram skruene med en skrutrekker.
4

Skift pærer. Fjern festeskruene fra frontlyktene. Koble fra ledningene kontakten og erstatte pærer med 12-volts pærer. Fest ledningene kontakten, deretter tilbake festeskruene. Fjern plastdekselet på hver baklys med en skrutrekker. Skyv pærene inn og slå dem mot klokken for å fjerne dem. Erstatte pærer med 12-volts enheter. Sett på objektivet og stram festeskruene. Endre andre pærer bilen måtte ha.
5

Sett spolen. Bruk en skrutrekker til å løsne montering klemme. Koble ledningsnettet og fjern spolen fra montering klemme (brakett). Plasser 12-volts spole i klemmen og koble ledningene inn i den nye spolen. Stram klemmen med en skrutrekker. Plasser en ballast motstand i tenningsledning mellom spolen og tenningslåsen.
6

Redusere spenningen til tilbehør. Plasser en spenning redusering i ledningene fra sikringsskapet til tilbehøret ledninger. Stram skruene med en skrutrekker.
7

Bytt batteri. Plasser en 12-volts batteri i skuffen. Fest batterikablene. Stram kablene med en skiftenøkkel. Starte bilen, og nyte din nye 12 volts system.
12-volts system med en dynamo
8

Fjern de seks-volts generator, deretter fjerne festeboltene med en skiftenøkkel. Bruk en fastnøkkel til å løsne ledningene fra generatoren, deretter fjerne beltet fra skivene og løfte generatoren ut av veien. Plasser en dynamo på plass og skru til boltene med en skiftenøkkel.
9

Wire dynamoen. Finn "Batt" wire som brukes til å gå til regulatoren og koble den til den røde ledningen til DA pluggen med en quick-connect terminal. Koble den hvite ledningen fra DA og koble den til tenningen "IGN" tråd eller spiral wire. Tape opp "feltet" og "arm" ledninger som brukes til å koble til regulatoren med svart tape.
10

Fullfør konverteringen. Følg trinn 4 til 7 av § 1.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90402.html

Previous:
Next:

Classic Cars