Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

1967 Olds 442 Identification

Legge inn sitt tredje år med produksjon i 1967, Oldsmobile muskel bil, 442, konkurrerte direkte med Pontiac Tempest GTO. Identifisere en sann from-the-fabrikken 442 kan være vanskelig, med litt kunnskap, men du kan skille dette ikoniske bil. VIN koder

I 1967 var det 442 fortsatt en forestilling pakken tilgjengelig på Idrett og Holiday kupeer samt konvertible --- ikke en egen navneskilt, og dermed gjør identifisering vanskelig. Når du ser på på pipen tag, bør bilen serien og kropp ID-nummer inkludere "338xx" sekvens etter "67" betegnelse.
Motor og girkasse

442s åringer fra 1967 bør ha en "C" stemplet inn i fronten av den venstre sylinder hode og innvendig høyre bakre topplokk. Modellen år også omtalt den nye QuadraJet fire fat forgasser, en auto eller manuell Turbo Hydramatic girkasse og en bronsefarget 400-kubikk-tommers motor. En merkelig tredje nummer i pipen tag serie nummer er den aktuelle bilen har hatt sin opprinnelige V-6 erstattet med en V-8 og er således ikke en ekte Olds 442.
Utstyr

Sanne 442s er også gjenkjennelige med sine eske lavere bakre kontroll armer, en Rally Pac dash, en bakre stabilisatorstag, krom-tipped dobbel eksos og krom luftfilter. Den ekstremt høy ytelse W-30 modellen av 442 hadde røde glassfiber fender brønner som er nå lett replikert og dermed ikke alltid indikerer en fabrikk 442 W-30. W-30-årene, som kom bare som fire-hastigheter, vil alltid ha tvunget luft og en forkrommet luftfilter.
Utvendig Stikkordene

1967 442 manglet kjent "Oldsmobile" script på grillen, i stedet plassert Oldsmobile en blokk-style "442" på dette området. Foran fendere, dash og koffertlokk også gjennomført på "442" script. Også, i motsetning til sine ikke-high-performance Cutlass Supreme fettere, gjorde taket bak søyle på 442s ikke har en "Cutlass Supreme" emblem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90640.html

Previous:
Next:

Classic Cars