Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

C4 Stock Corvette Fuel Pressure PSI Spesifikasjoner

The C4 Corvette epoken var 1984-1996, og de ble kjent under samlenavnet "Vitenskapelige Corvettes," ifølge bilbransjen nettside edmunds.com. De ble drevet med Crossfire Spjeldhus innsprøytning i 1984, men i 1985, drivstofftilførsel endret til en Tuned Port Injisert (TPI) system. Crossfire Throttle Body Injection (CFI)

Crossfire Throttle Body Injection ble introdusert på 1982 Corvette som det nye drivstoffet levering system. Det kan beskrives som en mellomting mellom en forgasser og innsprøytning. Den første utgaven C4 corvette i 1984 fortsatte å bruke dette drivstoffet levering system. Drivstoffpumpen ble plassert i tanken. GM spesifikasjoner for drivstoff press var 9 til 13 psi, men ble anbefalingen økt til 14 psi for å eliminere tilfeldige snublende eller hvis motoren ikke får nok drivstoff på ca 4000 rpm
Tuned. Port Injection (TPI)

1985 C4 Corvette merket innføringen av den nye Tuned Port Injection (TPI) drivstoff levering system. Den nye, mer effektiv induksjon drivstoff levering hevet ytelsen til 230 hestekrefter med en bedre dreiemomentkurve. Aksjen drivstoff press for 1985-1987 C4 motorer med TPI var 36-39 psi med drivstoff trykkregulator vakuum slange koblet til, og 47-48 psi med vakuumslangen frakoblet. For de 1988-1996 C4 korvetter, er aksjen drivstofftrykket 40-42 psi med vakuum slange tilkoblet og 47-48 psi med vakuumslangen frakoblet.
Fuel Pressure Justering

Drivstofftrykket justering på både CFI og TPI drivstoff levering systemer var avgjørende for å opprettholde ytelsen for korvetten. Den elektronisk kontrollmodul (ECM) datamaskinen er designet for å levere riktig mengde drivstoff basert på drivstoff press. Hvis trykket er for høyt, vil for mye drivstoff skal leveres, og ytelse og økonomi vil lide. Hvis drivstoffet trykket er for lavt, vil bilen bli drivstoff sultet, forårsaker den til å snuble og stall. Drivstoff trykket kan måles ved det Schrader ventilen på drivstoff skinne med et drivstoff trykkmåler. Mange av de opprinnelige lager drivstoff trykkregulatorer var ikke justerbar. Hvis drivstoff trykket er ikke innenfor spesifikasjoner, sjekk drivstoffilter, drivstoffpumpe og regulator i den rekkefølgen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90597.html

Previous:
Next:

Classic Cars