Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Spesifikasjonene til en 1973 Monte Carlo

The 1973 Chevrolet Monte Carlo er en stor to-dørs personlig luksus bil fra General Motors. Markerte første års produksjon for andre generasjon Monte Carlo, bilen ble laget for å gi et mer eksklusivt utseende å konkurrere med europeiske biler begynner å gå inn på det amerikanske markedet. 1973 Bilen var tilgjengelig med flere drivverket valg, og i flere modellvarianter. Linjen var vellykket og ga støtet til Monte Carlo-modellene 1970 til 1988 og igjen 1995-2007. Motorer

To motor valg var tilgjengelig for 1973 modellen. En 350-kubikk-tommers Turbo-Brann V8 med en to-barrel forgasseren gjør 145 hestekrefter. Det samme grunnleggende motoren var også tilgjengelig med en fire-barrel forgasseren, upping hestekrefter til 175. En 454-kubikk-tommers V8, også med en fire-barrel carb, gjorde 245 hestekrefter.
Drivverk og chassis

Monte Carlo bruker en front motor, bak -wheel drive layout og det var tilgjengelig med to girkasser. En tre-trinns manuell eller en tre-trinns Hydra-Matic auto kan være haket av for de mindre-motors biler, mens 454 V8 kunne bare være sammen med den automatiske. En positraction bakakselen var et alternativ, som var en forestilling bakakselutveksling for grunnmodeller. Bilen bruker strøm-assistert bremser, skiver foran og tromler bak i bilen. Variabel-ratio servostyring gitt ulike nivåer av kraft bistå basert på bilens hastighet.
Eksteriør og interiør

Monte Carlo søkt å tillate utvendig og innvendig tilpasning . Kroppen var tilgjengelig med en vinyl tak i en av syv forskjellige farger for å komplettere de 16 forskjellige nyanser av utvendig maling. En power-uttrekkbar soltak var også tilgjengelig som ekstrautstyr. Monte Carlo måler 210,5 inches lang, 77,6 inches bred og 53,2 inches høy, sitter på en 116-tommers akselavstand. Inne er sitteplasser for seks med standard foran benk. Sitteplasser er for fem med de valgfrie vinyl foran bøtter, som svinger ut i en vinkel på opptil 90 grader for å gjøre inn og ut av bilen lettere. Hodestøtter er for foran fører og passasjer bare. Setebelter er standard for alle seks passasjerer.
Trim Levels

Monte Carlo ble tilbudt i tre trimme nivåer, grunnmodellen, Monte Carlo S og Monte Carlo Landau . Den 454-kubikk-tommers motor kan bare bestilles med S eller Landau. Exteriors ble merket med badging, sport speil på S og Landau og eget hjul stiler for hver modell. De fleste alternativene funnet standard på høyere trimme nivåer kan bestilles med base modell, med visse alternativer som soltaket bare tilgjengelig på S trim.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90680.html

Previous:
Next:

Classic Cars