Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Spesifikasjoner for en 1957 Chevy Bel Air

The 1957 Chevrolet Bel Air er kanskje den mest gjenkjennelige automotive-ikonet i historien. Det er verdens berømte og mye imiterte bakre svømmeføtter og gjenkjennelig navn har en etasjer sted i bilbransjen lore. Det er imidlertid mye mer til denne bilen enn fender fakler og Chevy navn. Utvendig

1957 Bel Air kom i en rekke modellvarianter og stiler. Men uansett hvor mange dører det hadde eller om det var en sport modell, hadde det de berømte finnene og foran grillen. Bilen satt på en 115-tommers akselavstand.
Interiør

2-dørs, 4-dørs og stasjonsvogn-modellene omtalt fulle baksetene. Den redesignede dash hadde reist måle klynger. Radioen var valgfritt, som var 10 forskjellige interiør fargekombinasjoner og 23 forskjellige sete og dør trim kombinasjoner. 1957 Bel Air var også den første modellen som kom fullt teppebelagte.
Drivverk

1957 Bel Air inneholdt den nye 283-kubikk-tommers motor som var en GM først at det hadde en hestekrefter per kubikk tomme, og var en av de første motorene å gjøre bruk av drivstoff injeksjon teknologi. Mindre 8-sylindrede motorer var også tilgjengelig, som var en 6-sylindret motor, alle med forgasseren eller bensininnsprøytning alternativer. Disse motorene ble parret med enten tre-trinns automatisk eller manuell girkasse.
Akselerasjon

1957 Chevy Bel Air med 283-motoren gikk fra en stående start til 60 miles per time i 9,9 sekunder og ryddet kvart mile på 17,5 sekunder. Mens sakte etter dagens standarder, var disse tider eksepsjonell i 1957, da steinharde dekk, slushy girkasser og altfor myke suspensjoner var normen.
Produksjon

1957 Bel Air ble tilbudt i sju konfigurasjoner. Den mest populære var den 4-dørs sedan, over 254 000 ble produsert. Den minst populære konfigurasjonen var Nomad stasjonsvogn, litt over 6000 ble produsert. I alt var det 702 220 1957 Bel Airs produsert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90445.html

Previous:
Next:

Classic Cars