Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

De beste bilene i historie

Suksessen til en bil måles vanligvis ved salg, men salget er ikke den eneste mål på suksess. Biler er veldig mye som politikerne, som de trenger for å bygge opp et rykte for pålitelighet av tjenesten. Men noen biler er mye mer enn bare ren transport, noen har faktisk blitt ikoner i amerikansk historie. Volkswagen Beetle "Bug"

I nesten seksti år Volkswagen Beetle var verdens mest solgte bil. Volkswagen aldri endret kroppen stil fordi folk elsket det. Den siste Beetle rullet av samlebåndet i Mexico i 2003. Den tyskprodusert Beetle er en stor del av amerikansk historie. Sekstitallet ville ikke vært den samme uten psykedeliske malerier på Volkswagen Bug gjort av blomst barn fra den tiden. Det var en bil langt foran sin tid. Det var økonomisk før vi trengte det. Gass koster ingenting i ettertid løpet av de første tiårene at dette Beetle gjennomgås på jorden. Det var en billigere bil å kjøpe enn andre, og mange baby boomers husker mottar "bug" som sin første bil fra sine foreldre. Det gikk aldri for fort så det var ikke så populær blant de risikovillige, men for fred-og-kjærlighet gruppen var det et fast innslag i transport. Baby boomers vokste opp med "Love Bug" og Disney laget en gruppe av filmer om en av disse bilene, og kalte den "Herbie". Med alt det har betydd for den amerikanske livsstilen, er bobla sikkert toppen beste bilen i historien.
Model T Ford

Model T Ford ble den nest mest solgte bilen i verden, noe som gjør dette til en av de beste bilene i historien. Denne bilen ble bygget ved anvendelse av samlebåndet for første gang. Dette gjorde produksjonen av biler enkle, noe som resulterer i lavere kostnader, noe som igjen gjorde denne bilen tilgjengelig for massene. Model T Ford Inventor, Henry Ford, erklærte at «enhver kunde kan få en bil malt hvilken som helst farge som han vil så lenge det er svart". Denne første massed-produsert bil kom i svart, svart og svart. Grunnen til denne fargen mangel var fordi svart maling som brukes i disse dager tørket raskere enn noen annen farge og flyttet produksjonen enda raskere. Model T Ford er amerikansk historie. Det ble amerikansk-laget av amerikanske arbeidere, og det var den første horseless vogn som var overkommelig for den gjennomsnittlige amerikaner.
Cadillac

Når først rullet av samlebånd med sin V-8 motor i 1914, flirte mange og sa Cadillac aldri ville vare med en så komplisert motor. Vel, det gjorde sist, og at bilen vokste til et statussymbol for det amerikanske folk. Det ble et kjent ord og fortsatt er i dag. Ordet "Cadillac" har blitt den symbolske ord når det refereres til noe top-of-the-line. Cadillac ble først bygget som en luksuriøs bil og er fortsatt solgt som en dag. Du hadde kommet når du hadde råd til å kjøpe en Cadillac. Det er en favoritt første kjøp av en ny pensjonist. Jerry Seinfeld fikk faren en på "Seinfeld" show fordi det alltid hadde vært hans fars drøm.
Chevy Corvette

De beste bilene i historien kunne ikke være komplett uten å nevne den amerikanske-laget Chevrolet Corvette. Det er sportsbiler av alle sportsbiler. I 1953 den første Chevrolet Corvette gikk i produksjon på samlebåndet i Flint, Michigan. Sin kropp var laget av glassfiber, som var et stoff veldig nytt for publikum. Det selges for $ 3498, som var en heftig prislapp i disse dager. Det var raskere enn noen av de andre bilene på veien i løpet av den tiden. Det var et statussymbol for de rike playboy og dukket opp i mange filmer på sekstitallet viser James Bond-typer fra den tiden. Corvette er fortsatt et symbol på de frilynte playboys og Playgirls i dag.
Hederlig omtale

Edsel er den beste bilen svikt i historien. Likevel er det likevel klart å bli et kjent navn. Så ofte som navnet Cadillac brukes til å betegne suksess, connotes Edsel det motsatte. Denne industrien blunder ble en lærepenge for mange bransjer.

Mercedes Benz er en av historiens beste biler. Dette er en tysk touring car og navnet ble en av de mest kjente sangene noensinne sunget av en rockestjerne som ble ledsaget av musikk. Janis Joplin er: "Å Herre når du skaffer en Mercedes Benz" ble først gjort kjent på sekstitallet. Hvis en rock-ikonet kan synge om denne bilen, er det absolutt kan sees på en av de beste bilene i historien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90348.html

Previous:
Next:

Classic Cars