Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan Wire tenningslåsen på en Triumph Spitfire

Kabling av tenningslåsen på en Triumph Spitfire krever litt dyktighet med elektriske ledninger og en forståelse av enkle kretser. British terminologi for ledningsfargene er forskjellig fra amerikansk, så en liten oversettelse kan være nødvendig. Kjennskap til distributøren, magnetventil og sikring panel vil være nødvendig. Lukk oppmerksomhet også må tas hensyn til eksisterende ledningsnett som, hver farge har en betegnelse. Gjennomsnittlig erfaren helg mekaniker kan wire opp tenningslåsen i omtrent en time. Du trenger:
Vernebriller
Wrench kit
skrutrekker kit
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Ta på vernebriller. Bruke skiftenøkkel kit, fjerne den negative kabelen først, slik at ingen ledninger hengende under dashbordet vil føre til problemer hvis de blir kortsluttet. Fjern den positive ledning fra batteriet på samme måte. Plasser kablene til side.
2

Finn tenningslåsen montert på dashbordet. Fjern bryteren ved å vri den store ringen på sin front mot klokken, ved hjelp av fingrene til den løsner. Trekk bryteren og eventuelle tilkoblede ledninger fra under dashbordet. Undersøk baksiden. Finn tallene 1 til 6 på ryggen, og legg merke til ledningene der.
3

Kontroller at den riktige fargen som er på hver terminal. Begynn med nummer 1, som skal ha en hvit /rød tråd på den. Kontroller at nummer 2 og 4 er brun. Kontroller ledningene på hver av de resterende terminalene, som vil ha hvitt på nummer tre, hvit /rosa på nummer 5 og brun /rød på nummer seks.
4

Finn riktig fargede ledningene mellom løs ledningene under dashbordet, hvis det ikke er noen ledninger på bryteren. Plugge dem inn på terminalene på tenningslåsen i nevnte rekkefølge.
5

Kjør nye ledninger i denne rekkefølgen, ved hjelp av disse fargene for å holde Triumph fargekode, hvis ledningene i dashbordet ikke kan finnes . Kjør en hvit /rød ledning fra nummer 1 til solenoiden og avslutte på den ledige lille terminalen med skrutrekker eller skiftenøkkel kit. Kjør brune ledninger fra nummer 2 og 4 til noen ledig 20 A sikring. Kjør en hvit ledning fra nummer tre til spade tuppen stikker ut av siden av distributøren. Kjør en hvit /rosa ledning fra nummer fem til radioen. La nummer seks ledige for fremtidig bruk.
6

Koble alle svarte ledninger permanent festet til bryteren til noen wire som er i kontakt med bilens karosseri eller den negative terminalen på batteriet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90711.html

Previous:
Next:

Classic Cars