Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Spesifikasjoner av '49 Chevy

The 1949 Chevrolet biler representerte et overgangsår i amerikansk automative design og engineering. Deres styling var mer proporsjonal og praktisk i forhold til de store Chevys med langstrakte og overdimensjonert hoods produsert i umiddelbar etterkrigsårene. Bilene 'funksjoner og alternativer reflekterte voksende amerikansk velstand og fremgang. Utseendet av bilene fem år foran design toppene i 1955-1957, spesielt bilenes tungt forkrommede grensesnitt. 1949 Fleetline Deluxe inneholdt en fastback stil som ikke ville komme til sin rett før advent av 1960 muskelbiler. Modeller

1949 Chevrolet biler ble produsert i fire ulike serier. De Styleline Series 1500 CJ ​​bilene inneholdt to-dørs virksomhet kupé, sedan og sport coupe med en fire-dørs sedan og sedan leveransemodell. Den Styleline Series 2100 GK inkluderte en to-dørs sedan, sport coupe og cabriolet kroppen stil. Det hadde også en fire-dørs sedan, og to forskjellige stasjonsvogner, inkludert de klassiske fire-dørs Styleline Deluxe Woody Wagon med utvendig treverk trim. 1949 Chevrolet Fleetline Series 1500 CJ ​​hadde en to-og en fire-dørs sedan-modellen, som gjorde Fleetline Series 2100 GK linje.
Engine

Alle 1949 Chevy biler kom utstyrt med fabrikken-standard Thriftmaster 216,5-kubikk-tommers, in-line sekssylindret, ventil-in-head motor. Motoren hadde mekaniske ventilløftere og brukt en Carter single-fat downdraft forgasseren. Dens boring og slaglengde var 3,5 inches av 3,75 inches med 6.6:1 kompresjon. Det genereres 90 hestekrefter ved 3300 rpm, med et dreiemoment på 174 fot-pounds på 2000 rpm. Motoren hadde en distributør og spole tenningssystemet med en 6-volts batteri. Dens tomgang var 450-500 rpm. Den kompresjonstrykket ved starthastighet hastighet var 110-210 KPa ved 220 rpm. Kraftverket ble avkjølt av en sentrifugalpumpe utstyrt med en termostat og brukt en mobil radiator.
Chassis

1949 Chevy biler hadde en Fisher kropp sittende på en boks-bjelke ramme med en forsterkende plate over hele bredden av kanalen flensene. Fronten uavhengig fjæring var en kort-og lang arm wishbone med en 2000-kilos rating. Fjærer var en krom legering spiralformede coil. Bakhjulsopphenget omtalt semi-elliptisk karbonstål blad-fjærer. Bilene brukt en semi-flytende aksel med en hypoid bakre differensial med 4,11 ratio. Overføringen var en spiralformede, synkron-mesh tre-trinns med manuell shifter. Den brukte en heavy-duty truck clutch med en enkel tørr plate og en støpt asbest overfor. Styremaskin var en semi-reversibel ormen og roller. Bilene som brukes fire-hjuls hydrauliske, interne ekspanderende trommelbremser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90754.html

Previous:
Next:

Classic Cars