Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik beskytter maling jobb på en gammel bil

Hvis du har en eldre bil, er det ekstremt viktig å beskytte lakken på bilen. Dette er fordi mye av det beskyttende belegget har forsvunnet, og ytterkledning er mer sannsynlig å ruste. For å hindre at bilen ruster, må du ta noen forholdsregler, som alle du kan utføre selv med bare en liten albue fett. Gjør du det kommer til å forlenge levetiden, og bevare utseendet, av eldre bilens lakk. Du trenger
Vann
Bil såpe
Bilvoks
Myk klut
Vis flere instruksjoner
en

regelmessig vaske bilen med vann og bil såpe. Ikke bruk oppvaskmiddel som det kan skade selve lakken på bilen din. Vaske bilen fjerner skitt og annet skitt som kan skade bilens lakk.
2

Tørk av bilen etter vask det. Dette hindrer vann buildup og rust. Bruk en myk, lofri klut når du tørker bilen.
3

Bruk bilvoks til bilen med noen måneders mellomrom. Den voks gir et beskyttende lag til bilen, og er en av de beste former for beskyttelse mot alder. Det hjelper også holde unna smuss og vann fra bilen, noe som gir den en fin, dyp glans.
4

Parker bilen i skyggen, når det er mulig. Solen kan skade den generelle fargen på bilen din, spesielt når igjen i lys for lengre perioder av gangen (dette er spesielt tydelig i det sørvestlige USA). Hvis du trenger å forlate bilen utenfor, kjøpe en bil dekke for å beskytte den mot elementene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90428.html

Previous:
Next:

Classic Cars