Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik Bygge Front Slutten av en 1965 Ford Mustang

Den forstillingen gir støtte for vekten av bilen og motoren samtidig tillater bilen å styre uten drift eller trekke noe strøm. Tidlig Mustangs har en relativt enkel fremre ende ordning. Å ha nye komponenter i fronten forbedrer sikkerheten til bilen og gjør Mustang mye morsommere å kjøre. De nye deler og detaljering vil returnere fronten til som ny funksjon og utseende, og gjenoppbyggingen kan gjøres på en helg. Du trenger
Floor jack
Jack står
bremseklosser
3/8-inch SAE socket satt
1/2-tommers SAE socket set
SAE fastnøkkel
Coil våren kompressor
Pickle gaffel
Heavy hammer
Strøm Purple Cleaner
Prep & Etch
hjullagerfett
lakk tynnere
Wire børster
Scotch Brite pads
Slange med jet dyse eller høytrykksvasker
Air kompressor og vifte (ekstrautstyr)
Black chassis maling
Detail grå maling
Mechanics creeper (valgfritt)
Vernebriller
Arbeidshansker
New sjokk
New Springs Hoteller New tie rod ender
Nye øvre og nedre kuleledd
Nye tie rod justering ermene
New spiralfjær montering sete og foringer
Nye spiralfjærer isolatorer
Ny uretan strut rod bushing kit
New uretan stabilisatorstag endeledd bushing kit
Servo sylinder gjenoppbygge kit
Nye uretan foran støtfangere og suspensjon kit
Vis flere instruksjoner
Fjerne Old Front End Komponenter
en

Park bilen på et plant underlag, sett i nødbremsen og sted bremseklosser bak bakhjulene. Ta på vernebriller og arbeidshansker. Løsne mutrene på begge forhjulene. Fjern de to boltene til toppen sjokk foring deretter fjerne de to boltene på toppen sjokk foring brakett. Fjern braketten.
2

Place et gulv jack under fronten viktigste kryss støtte og løfte bilen opp til hjulene er ca 4 inches av bakken. Senk bilen på bukker plassert under støttepunkter like bak forhjulene deretter fjerne gulvet jack. Fjern de fremre slepe nøtter og hjul.
3

Løsne fremre spindel støv dekselet ved å trykke på ryggen med en skrutrekker. Fjern spindelmutter splinten, kronmutter og vaskemaskin. Fjern bremsetrommelen. Demonter bremsene. Fjern bolten som holder hjulet bremse sylinder og wire sylinderen opp ut av veien. Fjern de fire bolter og muttere for bremsen backer plate deretter fjerne den.
4

Fjern de nedre sjokk festeboltene. Den bakre mutter kan være vanskelig å nå. Bruk en lang socket forlengelse og universalledd å fjerne det. Trekk ut sjokkene gjennom toppen av den sjokk tårnet. Komprimere spiralfjær med en spiralfjær kompressor. Fjern de to nederste Fjærbraketten nøtter og våren bør lett komme av den øvre kontroll arm og ut av sjokk spankulere tårn. Håndtere komprimerte våren veldig nøye. Dekomprimere våren og fjerne våren kompressor.
5

Fjern stabilisatorstag endeledd bolt og alle foringer og skiver fra begge sider. Legg merke til plasseringen og rekkefølgen av de fire foringer og fire skiver. Fjern de fire skruene som holder svaie bar på rammen og fjern stabilisatorstag. Fjern låsepinner fra castellated mutterne på øvre og nedre kuleledd og tie rod end. Løsne mutrene og fjern dem. Bruk en pickle gaffel og hammer for å bryte tie rod slutten så de nedre og øvre kuleledd løs. Fjern styringsgruppen knoke. Fjern de to spankulere sverdboltene i nedre kontroll arm og den store spankulere mutteren på forsiden av rammen og fjern deretter spankulere bar.
6

Skru løs de to skruene på øvre styrearmaksler. Det vil være flere shims på hver ende av skaftet. Disse brukes til å sette camber og caster under justering. Legg merke til det nøyaktige antallet shims og merke stabler "Driver" eller "Passenger", "Front" eller "Back". De må installeres på nytt akkurat som fjernes. Fjern den øvre kontroll arm, aksel, foringer og skiver. Fjern den nedre kontroll stang mutter og nedre kontroll arm. Løsne mutteren fra styrestagenes ender. Fjern styrestagenes endene fra styrestag. Telle antall svinger brukes til å fjerne hver tie rod slutten.
Rengjøring og prepping for Nyinstallasjon
7

Fjern boltene for kuleledd og kast kuleledd hvis du gjenbruke de øvre og nedre kontroller.
8

Spray alle delene, den indre fender og sjokk tårnet, med Purple Power Cleaner og la dem suge. Skyll dem av med en slange og jet dyse eller høytrykksspyler. Pass på at alt fett og skitt er fjernet fra alle kriker og kroker. Lufttørke eller blås tørt med trykkluft. Skrapemerker alle delene med Scotch Brite pads. Sand alle rustne områder og behandle med Prep & Etch. La tørke og deretter re-sand de rustne områdene. Tørk alle delene og områder ned med lakk tynnere
9

Paint alle de små delene de riktige farger. Male den indre fender og sjokk tårn med sort chassis maling. Hvis gjenbruke kontrollgruppene, male dem med svart maling tilfellet også. La alle malte overflater tørke over natten.
Nyinstallasjon av deler
10

Installer nye kuleledd hvis du gjenbruke kontrollgruppene. Monter den øvre kontroll arm, aksel, foringer, vaskemaskin og bolter. Sørg for å erstatte alle shims i de opprinnelige posisjoner som nevnt i demontering. Monter nedre kontroll armer og bolter. Installer ny tie rod ender ved å slå dem antall omdreininger registrert under fjerning. Installer styringsgruppen knoke på kuleleddene. Sett styrestagenes endene inn i knokene. Erstatte alle castellated nøtter.
11

Monter strut rod på rammen med nye foringer deretter på den nedre kontroll arm. Installer stabilisatorstag med nye montering foringer på rammen. Installere nye endeledd foringer, skiver og bolter fra stabilisatorstag til nedre kontroll arm.
12

Komprimer den nye våren med våren kompressor. Installer våren med en ny vår sete og våren isolator. Gjenta prosedyren på den andre siden. Installere nye sjokk og maskinvare. Monter hjulet backing plater og sylindere. Installere alle bremsedeler. Pakk de rene hjullager med fett og installere brems trommer, kulelager, skiver og castellated nøtter. Stram hver skrue og mutter til spesifikasjoner, så dobbeltsjekke hver skrue og mutter for riktig moment. Installere nye låsepinner på castellated mutterne på øvre og nedre kuleledd, tie rod ender og spindel nøtter. Installer spindelmutter støv skjold.
13

Skift hjulene og slepe nøtter på bilen. For en rask sjekk av justering, spinne hvert av forhjulene og spray et band med hvit maling på trådene på midten av dekket. Med hjulet spinner, bruker en spiker og holder det i malingen for å skape en sort strek i malingen rundt dekket. Drei rattet til å korrigere retningen. Juster tie rod slutten for en straight-kjører førerens hjulet. Så, med et målebånd, justere passasjersiden tie rod slutten for å oppnå samme mål på den svarte linjen for foran og bak på dekk. Denne prosedyren skal ha justeringen nær nok til å få bilen til en justering butikk.
14

Juster bremsene. Luft bremseslanger. Ta bilen av jack stands. Trekk til hjulmutrene til endelig dreiemoment. Fjern bremseklosser. ta bilen til justering skipet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90500.html

Previous:
Next:

Classic Cars