Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan bygge Model Pickups

Building modell pickups er en stor hobby for noen die-hard lastebil fanatiker. Spenningen ved å tilpasse din egen modell og gjør din drøm lastebil er alle en del av moroa med å bygge modeller. Du vil ikke bare være å bygge modellen, men du vil også være å gi den til din egen personlige maling jobb og setter all pynten på det å virkelig gjøre den til din egen. Når modellen er bygget deg, vil være i stand til å sette det på skjermen for andre å nyte. Du trenger
Model lastebil kit
Model lim
Clean arbeidsområde
Paint
Sandpapir
Vis flere instruksjoner
en

Kjøpe modell pickup som du ønsker å sette sammen. Du kan kjøpe disse type byggesett på eBay, modell butikker på nettet eller på ditt lokale varehus og hobby butikker. Det vil være et par forskjellige faktorer som vil hjelpe deg å plukke ut modell lastebil du ønsker å bygge. En er ditt ferdighetsnivå. Hvis du bare starte opp, vil du få noe enkelt eller kanskje til og med kjøpe en snap-tight modell som ikke bruker lim. Dernest vil budsjettet være en faktor i å plukke den type modell du bygger.
2

Rengjør et sted utenfor å bygge din modell og å la limet lufttørke. En tørr kjeller eller garasje er det perfekte ideelt sted å bygge din modell lastebil. Det er lurt å sørge for at modellen ikke er i veien for normale aktiviteter, og at det er i et tørt miljø. Tøm av et gammelt bord og sørg for at du har alle de nødvendige verktøyene organisert og innenfor rekkevidde av din arbeidsstasjon.
3

Vask alle sprues grundig med såpe og vann. De sprues er plast rammer som har alle delene knyttet til dem. Vaske dem med såpe og vann vil bidra til å fjerne støv og skitt av de delene som kan hindre din modell tørker skikkelig.
4

Bruk en kniv og nøye kutt hver av bitene unna sprues og organisere dem ved dekk og hjul deler, motor deler og chassis deler, for eksempel. Dette vil hjelpe deg å holde orden og hindre deg fra å miste deler.
5

alle deler av motorblokk og male dem en krom farge. Sørg for at du får alle de områder av delene malt jevnt. Du ønsker å gjøre dette før liming motorblokken sammen fordi det er nesten umulig å male alle de intrikate deler når de er limt sammen.
6

Lim motorblokken sammen. Ta hver brikke, legg lim på pinnene og i hullene, og trykk bitene sammen. Holde delene sammen i noen sekunder for å la limet bånd.
7

Paint alle de indre delene fargen du ønsker. Ta en liten pensel og nøye male rattet, setene og dashbordet den fargen du ønsker din lastebil interiør å være.
8

Paint chassis av lastebilen. Nøye male bunnen og toppen chassis den fargen du ønsker, og sørg for at malingen dekker hele lastebilen. Også, etter at du har malt bilen, kan det være lurt å dekke det i et strøk med glans å gjøre det skinne.
9

Lim motorblokk og interiør brikkene på til lastebilens bunnen chassis. Finn de riktige merkene og Lim bitene på plass og sørg for å sikre dem før de er klistret sammen.
10

Installer alle vinduene i riktig sted. Hvis vinduet brikkene har eventuelle overskytende biter av plast, nøye sand dem med sandpapir.
11

Sett sammen hjulene, fest aksler til chassiset, og lim på plass. Når du har hjulene limt på, din modell pickup ferdig og klar for visning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90327.html

Previous:
Next:

Classic Cars