Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan finne gamle Truck Cabs

Hvis du leter etter en gammel, klassisk lastebil cab, kan du finne en gjennom en rekke nettbaserte verktøy og i-person kontakter. Avhengig av hvilken type gammel lastebil cab du leter etter, kan prosessen ta litt tid. Visse typer av klassiske biler og lastebiler er mer populære enn andre, og du må finne noen som er villig til å selge. Når du finner cab, kan det være utenfor din prisklasse, eller det kan være for langt unna for deg å feasibly plukke den opp. Instruksjoner
en

Spør din lokale bilforhandlere, inkludert antikke bilforhandlere. Selv bilforhandlere vanligvis avtale i nyere modell biler, forhandlere er ofte klar over andre personer i bilen virksomhet eller lokale bilentusiaster. Kontakt din forhandler for å se om du kan få informasjon om steder som kan ha en gammel lastebil førerhus.
2

Ta en tur til din lokale berging eller useriøs verftet, hvis du har evne og dyktighet til å reparere kroppen av en gammel lastebil førerhuset. Selv om du kanskje må gå gjennom bilopphugging å finne det du leter etter, kan du oppdage en skjult skatt blandet i blant resten.
3

besøke lokale bilen viser. En lokal entusiast kan ha akkurat det du leter etter til salgs eller vet om noen andre med den delen.
4

Gå til et museum. Ta en tur til nærmeste bil museum, som Henry Ford Museum. Museum kuratorer har ofte kontakter innen bil verden som en vanlig entusiast kanskje ikke, og de kan gi deg et nytt spor å følge.
5

Prøv auksjonen blokken. Eiendom auksjoner og klassiske bil auksjoner både online og i-person noen ganger har gamle lastebil drosjer. Spesialiserte elementer, for eksempel gamle lastebil førerhus, er ofte oppført på auksjon listen, slik at du vet på forhånd om man er til salgs. Hvis du slår ut i-person, gå på nettet for å se om du kan finne en auksjon som har en gammel lastebil cab lenger unna.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90793.html

Previous:
Next:

Classic Cars