Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik Seal en Corvette Gas Tank

The C3 Corvette er en populær bil for restaurering. Etter mange år, disse drivstofftanker få rusten og full av rusk. Reparere og forsegle den eksisterende drivstofftanken hvis du tar sikte på en original restaurering. En gass tank-forsegling settet består av renere, metall-forberedelse løsning og sealer belegg. Fabrikken bygge ark normalt er plassert på toppen av tanken på førersiden. Hvis arket fortsatt er på plass, ta spesiell omsorg i å utvinne det som det vil være en spesiell del av dokumentasjon historien til bilen din. Du trenger
Latex hansker
Vernebriller
hevert slange eller mekanisk hevert
Spare gassbeholder
Hjulkiler
Hydraulisk jekk
Jack står
Åpen fastnøkkel
Socket satt
3-fots stykke 2-by-4 trelast
Butikk håndklær
Gass tank tetting kit
Värmefläkt
Container
Vis flere instruksjoner

en

Park bilen på et plant underlag. Ta på deg hansker og vernebriller. Koble fra minuspolen fra batteriet.
2

Tøm tanken ved hjelp av en hevert slange eller mekanisk hevert pumpe. Fjern alt av drivstoff, og lagre den i reservedeler hjelpesystemer gasstanker.
3

Plasser blokker på forhjulene på bilen. Hev baksiden av bilen med en hydraulisk jekk. Sted jack står på hver side for sikkerhet.
4

Fjern de bakre eksospotten kleshengere og klemmer. Skyv lyddempere ut av veien for å få tilgang til reservehjul transportør. Fjern den lange reservedeler dekk dekke bolt med en fastnøkkel eller socket. Drop ned dekselet, og fjern dekket fra transportør. Fjern dekket carrier bort fra bilen.
5

Fjern lokket fra bakre dekk på bilen. Fjern gummi filler halsen, og koble bensinmåler elektriske linjer på høyre side av tanken.
6

Finn tanken stropper som holder bunnen av tanken til rammen. Plasser trekloss under kontakten, og heve det inntil den støtter bunnen av tanken. Fjern de to nøtter med en pipenøkkel, og fjern skruene.
7

Senk jack noen få inches å få tilgang til drivstoff linjer på toppen av tanken. Nå opp med hendene, og trekk slangene fra koblingene på tanken. Det er to linjer på både høyre og ventilasjonsrøret til venstre.
8

Nedre tanken til gulvet, og fjerne det fra under bilen.
9 < p> Bland riktig mengde tank renere med varmt vann, og hell den i tanken. Ristes hele tanken, og la den stå i noen timer; riste den igjen. Sørg for at alle områder av tanken er dekket. Skyll løsningen ut av tanken og på nytt. Ta løsningen igjen og skyll med varmt vann.
10

Hell i metall-bearbeiding oppløsning og ryste beholderen for å belegge alle overflater. Tapp-løsning fra tanken og spyle flere ganger med varmt vann. Plasser et varmeapparat vifte foran porten til tanken, og tørk innsiden av tanken helt.
11

Hell i tank-tetningsmiddel sammensatt, og rulle tanken for å belegge hele indre overflate. Hell ut de resterende sealer i en åpen beholder, og la belegget herde i minst to dager
12

Installering av tanken ved å reversere installeringsprosedyrene.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90814.html

Previous:
Next:

Classic Cars