Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan male en gammel bil

Maleri en gammel bil er et spørsmål om restaurering og rust ratifikasjon og forebygging. Rust eller oksidasjon under den gamle malingen vil føre til at ny maling til å boble på kort tid som rust forsøk til overflaten igjen. Det er forskjellige rust-inhibitorer, selv om Ospho er de mest effektive. Malingen bør strippet til metallet. Alvorlig rustne plater bør skiftes ut, og de med overflate-bare rust bør få en behandling av Ospho å stoppe rust. Du trenger:
en gallon av Ospho
en gallon av fangstskuta
2 liter sted filler primer
Pakke med vått og tørt sandpapir i kombinasjoner som spenner fra 220 grit til 500 grit
Urethane male i den fargen du ønsker
Urethane klar top coat
Urethane wet look maling activator
Urethane top coat klar activator
Fish eye eliminator
En gallon av Urethane middels redusering
Flere maling siler
Paint mask
maskeringstape
Air kompressor
Paint pistol
Vann filter
Paint brush
papp panel malt gul med ½-tommers svart firkanter
Black spray male
Block sander
Prepsall
Vis flere instruksjoner
en

Skift ut alle alvorlig rustne paneler og sand ned de med overflate rust. Husk at gjennom hele denne prosessen, vil den minste bulk eller ripe bli forstørret av malingen. Ikke riper i metallet, hvis mulig. Fjern alle ujevnheter.
2

Glatt alle reparerte områder med et lett spraye dem med svart maling. Bruk det gule rutet papp for å se ujevnheter, hvis noen, ved å plassere det gule styre foran i forbindelse med reparasjon og i nærheten av legemet. Se ned kroppen reparere, og den gule rutete mønsteret vil reflektere eventuelle ujevnheter med svært ujevne refleksjoner på svart maling. Sand og re-spray med svart maling til et jevnt mønster av kvadrater er synlig.
3

Påfør Ospho enn alle tidligere områder med rust og over alle rockere og kvartal paneler. Dekke alle skarpe kanter eller vinkler. La Ospho tørke i 4-5 timer. Vask kroppen tørr og med en luftkanon. Tørk overflaten med en ren klut.
4

Spray kroppen med fangstskuta å fylle de små riper og fylle de porøse deler av metall. Dette forbereder også metallet for primer. La det tørke i en time.
5

Blås alt støvet av kjøretøyet. Hold luftkanon bak hånden som du tørke kroppen av kjøretøyet. Din hånd vil løsne støv og luft pistol vil kvitte bilen av støv øyeblikk, lenge nok til å primer bilen. Tape bilens deler ikke skal males.
6

Spray primer med luften maling pistol. Bruk to strøk for å fylle helt alle riper. Tillate fire timer minimum for å tørke.
7

Wet sand primer med fint sandpapir, holde den våt så primeren ikke varme opp og mykne. Dette vil også gi den beste finish. Når dette er gjort, huske at malingen skal reflekterer utseende av kroppen med primer på den. Nå er siste sjanse for perfeksjon. Øyeeplet det bra for eventuelle feil. Fikse eventuelle feil ved å gjenta trinnene ovenfor, hvis det er nødvendig.
8

Gni bilen ned med Prepsall, og pass på å komme inn hver spot. Dette fjerner all fett, olje og fingeravtrykk, og alt som kan gi dårlig heft til malingen. Fjern alt støv fra bilen i forberedelse til maling.
9

Bland base coat maling. Bland malingen med 60 prosent maling til 40 prosent redusering. Sørg for å helle maling gjennom filteret, etterfulgt av redusering. Bland godt i 30 sekunder og tilsett riktig mengde aktivator. Beløpene kan variere, avhengig av type maling, så les blandeinstruksene på kannen. Sett fire dråper fish eye eliminator, slik at malingen ikke får hull i det til enhver flekk savnet med Prepsall.
10

Tapp luft tank for vann, og sørge for at vannfilter tørketrommel er i tråd mellom pistolen og tank. Juster lufttrykket av pistolen til 55 pounds av lufttrykket.
11

Sett maling maske på. Start på taket og flytte til panseret og deretter stammen. Alltid gjøre de flate områdene først, fordi de trekker støv den enkleste. Hold luftkanonen rett og 10 inches fra kroppen. Gjør det først feie med luft bare for å blåse bort støv og deretter foreta kontinuerlige feier, holde pistolen vinkelrett hele veien gjennom slaget. Ikke vift pistolen eller helle det, da dette vil gjøre en våt og tørr mønster. Alltid overlappe maling 50 prosent på hver passering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90363.html

Previous:
Next:

Classic Cars