Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Rimelige Gaver til Classic Car Lovers

Folk som elsker klassiske biler vanligvis liker å motta gaver som er relevante for deres bil av valget. Mange av disse gavene kan koste hundrevis av dollar, men det er kilder og gaver som er billig og moro for din klassiske bil entusiast. Vask og voks

For entusiasten som eier en klassisk bil, er en billig og nyttig gave en tilførsel av vask og voks. Meguiar 's tilbyr et kit som inneholder et utvalg av produkter, inkludert hjulet renere, bilvask, voks, og detailer. Legge til et Absorber syntetisk håndkle for tørking forlater bilen strek gratis og klar til voks. En Meguiar kit pluss et Absorber skal koste rundt $ 45.
Hansker

Driving hansker kommer i en rekke stilarter med logoer for forskjellige bilprodusenter og enda spesifikke biler. Skinn kjørehansker gir en fin passform for entusiast din og er svært nyttig på en kjølig morgen. Prisene varierer og kan være så lavt som $ 20 per par.

Diecast

Diecast metall biler vanligvis koster rundt $ 45, men noen modeller kan koste $ 80 eller mer . Vite størrelsen eller omfanget, av diecast bil å kjøpe. Biler på en 1:64 skala er Hot Wheels-type. Biler på en skala fra 01:18 eller 01:24 er normalt den største helstøpt og er 08.05 til 11.05 inches lang.
Magasiner
p Hvis din bil entusiast gjør sin egen restaurering og ombygging, vurdere å kjøpe ett års magasin abonnement. Magasiner som "Muscle Car News" er viet til amerikanske muskelbiler fra 60 og 70-tallet og omfatter artikler om reparasjoner, kjøp og tekniske data. Andre magasiner fokusere på lastebiler, utenlandske biler (som Triumph Spitfire), og off-road kjøretøyer. Abonnement prisene varierer, men kostnaden er vanligvis $ 25 til $ 35 per år.
Tegn og Bilder

En garasje tegn eller profesjonell foto gjør en morsom gave. Mange garasje skiltene er metall, og kommer med et hull for enkel opphenging på en vegg. Noen av disse symptomene kan være dyrt, men noen søk finner du skilt for så lite som $ 20 til $ 25. Hvis du er en anstendig fotograf (eller kjenner noen som er), ta et bilde av din entusiast bil (med eller uten henne), skrive den ut på fotopapir og sette det på en fin matte og ramme. Du bør være i stand til å kjøpe en anstendig ramme og matte for rundt $ 25 til $ 30.
Books
p Hvis din bil entusiast liker å lese om hobbyen sin, besøk din lokale bokhandel for å finne en bok om hans bil av valget. Bøker inneholder historie, bilder, og fix-its som kan være svært spesifikke for en bil, eller mer generelt til et konsept eller produsent. Prisene varierer mye på bøker, så bruke litt tid forfølge bøker for å finne det som best passer dine behov.

Uansett gaven du bestemmer deg på for entusiast din, velg den med bilen hans i tankene. Gaven skal nytes eller brukt for lang tid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90362.html

Previous:
Next:

Classic Cars