Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

1985 Corvette Engine Specs

The 1985 Corvette var det andre året av C4 generasjon. Den "L98" V-8 liten blokk motor var den eneste motoren alternativet. Med debut av Bosch Tuned Port Injection (TPI), så '85 Vette en økning i hestekrefter og en forbedret tykk dreiemomentkurve. Bottom End

bunnen ble bygget på støpejern blokk med en boring på 4,00 inches og slag av 3,48 inches som ga 350 kubikk inches av fortrengning (5,7 liter). Veivakselen ble holdt med fem hovedlagre og ga en motorblokk dekk høyde på 9,025 inches.
Top End

Den øverste enden var bygget på støpejern hoder med 16 , 90-graders ventiler. Disse 16 ventiler ble kombinert med en overliggende kamaksler og hydrauliske løftere og trykke stengene.
Fuel and Air Induction

Den nye Bosch Tuned Port Injection generert en stor endring i luft og drivstoff levering. Air ble introdusert gjennom en under-bumper scoop som kanaliseres luften over radiatoren, og gjennom luftfilteret, MAF sensor og gasspjeld, og inn i en stor plenum med åtte løpere dirigere frisk luft til inntak manifold. Fuel ble levert av en in-tank elektrisk drivstoffpumpe til individuelle Bosch injektorer som kontrolleres av Electronic Computer Management (ECM) og tidsbestemt med en simultan dobbelt ild sekvens. I simultan dobbelt ild, er injektoren tid sparken på hver veivaksel revolusjon, både kompresjon og eksos slag.
Engine av tallene

stock "L98" motor sported en 9,0-1 komprimering og kjørte på vanlig gass. Det var i stand til å generere 230 hestekrefter ved 4000 rpm og 330 lb-ft dreiemoment på 3200 rpm. Ifølge "Car and Driver", den 1985 er utstyrt med en manuell fire-trinns girkasse gikk fra null til 60 mph på 5,7 sekunder og fullførte kvart mile på 14,1 sekunder med en toppfart på 97 mph.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90651.html

Previous:
Next:

Classic Cars