Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

East Texas Classic Car Shows

East Texas, som omfatter store byer som Houston og Fort Worth, er hjem til mange klassiske bilen viser. Mens det er mindre lokale bilen viser hele området, noen få større og mer profesjonelle forestillinger oppstår hvert år og trekke tusenvis av klassiske bileiere. Bayshore Fin Rides Vis
Vinnere på dette showet kan vinne elementer som luksus griller. p Dette klassiske biler er hostet av Bayshore Fin Rides, en av de største non-profit bil klubber i Øst-Texas. Det er også en av de eldre bilen viser for området, gå på sin 23. år. Holdt i begynnelsen av april, er premier som luksus griller gitt til de tre beste bilutstillingsrom vinnere. Registrering Prisinformasjon er ikke annonsert før nærmere for å vise tiden.

Bayshore Fin Rides Vis

Bicentennial Park & ​​

Baytown, 77522 TX

bayshorefinerides.net

Temple Cruisin 'Classics Car Show
Temple bil showet byr på flere bilklasser enn en vanlig bil show.

The Temple Cruisin 'Classics Car Show inviterer klassiske bileiere å registrere deg for å vinne i en av 35 forskjellige bilklasser, noe som gjør dette til en mer avansert konkurranse. Med levende musikk og mat leverandører, kan selv ikke-bilentusiaster nyte denne bilen show holdt i slutten av oktober. Som i 2010, er bilen registrering $ 15 før showet og $ 20 på dagen av showet.

Temple Cruisin 'Classics Car Show

Santa Fe Depot Grounds

315 W. Ave. B

Temple, 76501 TX

254-298-5379

Ci.temple.tx.us
årlige Halloween Classic Car Show
Halloween ånd lever i beste velgående på denne oktober bil show. p Med utbyttet nytte flere lokale Houston veldedighetsorganisasjoner, denne bilen viser dommere 30 klasser av kjøretøy. Denne Halloween Classic har også en konkurranse for dekorerte biler, med en pris for "skumleste Mode of Transportation." For barna er det en drakt konkurranse, og andre Halloween-tema kunst og håndverk. Som i 2010, er pre-registrering for biler $ 25 og $ 30 på dagen av showet, som åpner i slutten av oktober.

National Museum of Funeral History

415 Barren Springs Drive

Houston, TX 77090

281-804-0355

Houstonmopars.org
Classics in the Park Car Show
Med 26 dekar, det er nok å gjøre på denne bilen show.

Classics in the Park Car Show i Quitman strekker seg over 26 dekar, med 30 kategorier for bil bedømme. Deltakere kan nyte levende underholdning, stopp ved en av de mange mat leverandører, og besøke en av byens museer som er åpne på bil show dagen, som arrangeres i slutten av august. Som i 2010, er omsorg påmeldingsavgiften $ 20 og $ 25 på dagen av showet.

Classics in the Park Car Show

Gov Hogg City Park

518 South Main Street

Quitman, Rose TX 75783

903-763-4437
Årlig Gul Classic Car Show

Alle typer Fords er utstilt på denne Fort Worth show.

holdt i begynnelsen av august, feirer denne klassiske bilen viser historien til Ford biler. Som i 2010, kan Ford eiere kjøpe viser flekker for $ 30 på forhånd eller $ 40 innen en måned av showet. Denne bilen viser nylig feiret sitt 21. år og er fortsatt en av de mer alvorlige East Texas klassiske bilen viser.

Årlig Yellow Rose Classic Car Show

3400 Burnett Tandy Drive

Fort Worth, TX 76107

817-595-6900

Yellowrosecarshow.com
Lone Star Corvette Classic
Dette showet er for Corvettes bare . p Dette Corvette-spesifikk bil show skjer i slutten av mai på Texas Motor Speedway. Som i 2010, går det på sin 22. året med alle inntektene går til lokale veldedige organisasjoner. Tidligere utstillinger vises oppover på 600 klassiske Corvettes. Høydepunktene inkluderer rikelig med Corvette varer på salg, og deltakerne har mulighet til å kjøre på Texas Motor Speedway spor. Registrering Prisinformasjon er ikke annonsert før nærmere for å vise tiden.

Lone Star Corvette Classic

Texas Motor Speedway

3545 Lone Star Circle

Fort Worth, TX 76177

Lonestarcorvette.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90470.html

Previous:
Next:

Classic Cars