Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan gjenopprette klassiske biler

Gjenopprette en klassisk bil kan være svært givende. Imidlertid kan det også være kjedelig og tidkrevende. Pass på at du leser opp om emnet på forhånd og være forberedt på å be om hjelp dersom noe skulle gå galt. Du trenger:
God plass
Stabil sko
Hansker
Mask
Beskyttende klær
gammel bil magasiner
Verktøy, inkludert en sveiser og fastnøkler
presenning
Oil
Hoist
Vis flere instruksjoner
Forberedelse
en

Stock opp på bil blader fra samme epoke som bilen du gjenoppretter. På denne måten kan du se nøyaktig hvilke farger og deler til bruk.
2

Kontroller at du har nok plass. Realistisk, du kommer til å trenge to garasjer, en hvor du kan ta bilen fra hverandre og en annen hvor du kan sette det sammen igjen. |
3

Wear fornuftig klær og skotøy. Open-sandaler er en no-no. I stedet slitasje stabil sko, verneklær, hansker og maske hvis du kommer til å være sveising.
4

Place et stort ark med presenning eller noe lignende på bakken for å beskytte gulvet og for å unngå miste mindre deler.
Demontering
5

Start-demontering utenfor deler som lys, støtfangere, dører og hjul. Bruk olje for å løsne eventuelle vanskelige deler.
6

Demonter de innvendige delene som motor, radiator, fjærer, overføring, etc. Bruk en kran hvis det er nødvendig for å løfte motoren.

7

Fjern seter, tepper og biter av trim.
Gjenopprette
8

Bruk en sveiser til å reparere hull i karosseriet, og hvis du må skifte områder som har gått rusten eller er skadet.
9

Sett karosseri sammen igjen. Fest utenfor deler som dører og bagasjelokk. Hvis noen av disse er skadet, erstatt dem. Alternativt kan du sveise nye brikker sammen for å bli kvitt rust.
10

Bytt motor, girkasse, radiator, hjul, etc. Du må kanskje heller få hjelp av en profesjonell til å gjenopprette noe av disse delene eller kjøpe nye. Bruk en kran for å sette dem inn igjen, hvis det er nødvendig.
11

Paint bilen. Sjekk inn bil blader å velge en klassisk farge. Sand, prime og male karosseriet. Alternativt, få det malt profesjonelt.
12

Rewire lysene, fest støtfangere og erstatte vinduene. Bytt ut de innvendige biter. Re-polstre seter, erstatte teppet og trimmer om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90459.html

Previous:
Next:

Classic Cars