Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik installerer en Wooden Truck Bed

En tilpasset utstyrt tre truck bed er en fin finishen for ethvert lastebil, men er nesten obligatorisk for den klassiske amerikanske pickup. Tre senger er langvarig, pen og lett å reparere eller erstatte i forhold til stål. Full tre seng kits, inkludert krom bolt trim strimler og matchende hardware, er tilgjengelig for de vanligste klassikere og kan tilpasses for å passe mange av dagens lastebiler. Du trenger:
Stikknøkkel
Hammer
Drill
5/16- tommers bit
Sander
100-sandpapir
linolje
Vis flere instruksjoner
en

Sketch ut plassering av de opprinnelige fora, inkludert bredden før du fjerner. Lastebil senger kits kommer med varierende bredde styrene som må plasseres riktig for å passe bolt mønster i sengen.
2

Fjern det gamle gulvet fra lasteplanet. Fjern mutterne fra boltene under, ved hjelp av en fastnøkkel eller slagbormaskin for å løsne og fjerne nøttene. Trykk boltene opp gjennom bunnen av sengen med en hammer. Lirk styrene opp med et brekkjern, om nødvendig, og løfte dem ut av sengen.
3

Monter seng kit utsiden av lastebil seng på gulvet eller annet nivå arbeidsflate . Legg platene med de to smaleste platene til utsiden med rillet kant til innsiden og den flate kanten til utsiden. Plasser de resterende styrene i henhold til skissen du laget og passe krom bolt strimler med kantene i sporene i bed boards. Sjekk alle brikkene for riktig lengde og passform. Eventuelle styrene som trenger justering skal returneres til produsenten for utskifting.
4

passe sengen platene inn i lasteplanet, og starter med de to utenfor boards, slipping dem under vinkelen trim, som vil være boltet eller sveiset til seng-sidene. Monter krom bolt strips på plass mellom bordene, og monter boltene gjennom hullene i bolten strimler og hullene i gulvet ramme for å sjekke for riktig passform.
5

Mark for skruehull på dette punkt hvis det er noen avvik i form eller du installerer over en solid seng. Bruk en sentreringskjørner og hammer for å markere hver bolt hull du trenger å kjede. Sett slag i midten av hullet og slå det fast med hammeren for å lage en liten, rund innrykk for å markere hullet. Fjern seng styrer og krom bolt strimler.
6

Bor eventuelle skruehull som trengs for å gjøre krom bolt strimler passform. Bruk en 51/16-inch litt med en diamant spissen på middels hastighet for best resultat. Jo hardere underlag jo saktere bit må slå til klippe det effektivt og hindre overoppheting.
7

Sand sengen boards grundig med 100-sandpapir. Påfør to strøk med naturlig, kokt linolje med en fin-børste for å forsegle treverket. Dette er ferdig vil beskytte treverket uten å skjule sin naturlige tekstur og farge. Det kan opprettholdes med en periodisk reapplication av linolje.
8

Sett styrene i seng, passe krom bolt strips på plass og slipp boltene gjennom, en i hvert hull. Tråden en skive og mutter på bunnen av hver bolt og slå dem med klokken til den sitter godt, med en pipenøkkel. Unngå overdreven, som vil rynke på boltene strimler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90757.html

Previous:
Next:

Classic Cars