Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Tips om Gjenopprette brukte biler

Hvis du har en eldre bil som du har lyst til å gjenopprette, kan du føle deg overveldet av hvor mange ting som må gjøres. Gjenopprette et kjøretøy er ikke så komplisert som noen kanskje tror. Etter noen tips fra folk med erfaring i bilen restaurering kan hjelpe deg å unngå unødvendige feil. Lag en plan

Akkurat som alle andre prosjekt, må du lage en plan for hva som må gjøres for å gjenopprette bilen. Liste hva deler må byttes, hvilke som kan være renovert, verktøy som trengs, og så videre. Lage en plan vil hjelpe deg å se den prosessen som må være for at bilen skal bli forvandlet til en restaurert tilstand.
Seter
p Hvis du ønsker å gjenopprette utslitt møbeltrekk eller skinn seter, kan du se under utsatt materiale for et stykke stoff eller skinn som ikke er slitt. Dette kan hjelpe deg å se teksturen og fargen på det opprinnelige materialet, som kan brukes som en rettesnor når du bytter setetrekk.

Limits

vite dine mekaniske grenser. Hvis du er usikker på om du kan påta seg visse deler av restaureringen på riktig måte, finne en kvalifisert butikk å utføre de delene av arbeidet. Ofte utfører arbeid du ikke vet hvordan du skal fullføre kan ende opp med å koste mer enn å ta bilen til en mekaniker butikk i første omgang.
Emblems
p Hvis den opprinnelige emblemer på bilen har blitt slitt, maling på dem kan bli gjenopprettet. Finne noen modell maling som er gjort til bånd med enten plast eller metall, avhengig av materialet i symbolene. Ta deg god tid og nøye gjenopprette emblemer med maling og en liten børste.
Bolter og skruer

Ofte bolter og skruer på eldre biler begynner å ruste og samle andre typer korrosjon. Hvis du vil gjenopprette de opprinnelige bolter og skruer, slik at de ser ut som ny, forsiktig fjerne bolter og skruer, ved hjelp av et smøremiddel om nødvendig. En rekke kjemiske rengjøringsmidler selges å gjenopprette korrodert metall. Etter soaking bolter og skruer, bruk en wire for å fjerne eventuelle gjenværende rust eller korrosjon. Etter at bolter og skruer er rene, spray dem med en klarlakk for å hindre fremtidige oppbygging eller rust.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90406.html

Previous:
Next:

Classic Cars