Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Willys Jeep Original Colors

Den ikoniske Willys Jeep var en amerikansk favoritt i mange år og er forgjengeren til dagens populære Jeep merkevare som er nå eid av Daimler Chrysler. Når det var første masseproduserte for det sivile markedet, kom det i utvalgte farger. Flere farger ble lagt til som etterspørselen økte. Klassisk bil samlere vanligvis ser etter en original eller restaurert Willys Jeep til å komme i disse spesifikke farger. 1945 og 1946 modeller

fem farger av Willys Jeeper ble produsert i 1945 og 1946. De inkluderte beite Green, Normandie Blå, Michigan Gul, Harvest-Tan og Harvard Red. Fargenavnene var veiledende av tidsperioden, spesielt Normandie Blå, så oppkalt etter de siste kampene kjempet utenlands i Frankrike.
1947-1949 modeller

I 1947 tre flere farger ble introdusert til lineup. De inkluderte: Picket Gray, Luzon Rød og Princeton svart. Michigan Gul og Normandie Blå ble holdt gjennom denne overgangen, men Harvard Rød, beite Grønn and Harvest Tan ble pensjonert.
Military Issue Willys Jeep Colors

samlere jakt etter autentiske Willys Jeeper som ble brukt for militært personell, var fargene Lys grønn, mørk grønn, Earth Gul, rød jord, Felt Drab, Olive Drab, Forest Green, White, Earth Brown, Black, Woodland Green and Marine Corps Grønn .
Restaurering

Samlere ønsker å gjenopprette sine Willys Jeeps kan utnytte fargetilpasning formler gitt i Referanser. For å beholde den samlede verdi og estetikk av Willys Jeep, er det sterkt anbefalt at enhver restaurering og maling arbeid forbli så original som mulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90772.html

Previous:
Next:

Classic Cars