Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

1971 Buick Riviera Spesifikasjoner

The 1971 Buick Riviera var en full størrelse personlig luksusbil. Den første Riviera var 1963 modell og er designet av General Motors til å konkurrere direkte med Ford Thunderbird. Riviera ble fullstendig redesignet i 1971 og ble henvist til av noen som "båt halen" på grunn av sin bakre styling som lignet på baugen på en båt. Som i 2010, er det klubber som imøtekomme til eiere og entusiaster av "båt tail" Riviera. Preg

1971 Riviera har en frontgrill med vannrette streker. Den fremre støtfanger er en ren krom affære, mangler den svarte gummi støping av de senere Rivieras. Den bakre koffertlokket har ventilasjonsventiler, en funksjon ikke overføres til senere modeller. 1971 Riviera hadde en mer uttalt "båt halen" på baksiden enn 1973 og senere modeller.
Options

1971 Buick Riviera kom godt utstyrt, men likevel hadde en betydelig valglisten. Noen av de mer populære alternativene var en vinyl toppen, elektriske vinduer, el-seter, stereo kassettspiller, chrome hjul, full farget glass og klimaanlegg. Noen alternativer som kan være mer sjelden inkluderer kle seg hjulkapsler, en farget vindskjerm, bøtte seter og limited slip differensial.

Motorer og girkasser

standard motoren i 1971 Riviera var 455-kubikk tommers V-8 med en fire-barrel forgasseren. Utgangen av denne motoren er 315 hestekrefter ved 4600 RPM og 455 fot-pounds av dreiemoment ved 2800 RPM. Den boring og slaglengde er 4,3125 med 3,9, og kompresjonsforhold er 8.5:1. En høyere effekt 455-kubikk tomme motoren kom standard på GS-modellene og ekstrautstyr på alle andre. Den eneste tilgjengelige overføringen var General Motors Turbo 400 Hydramatic, en tre-trinns automatgirkasse.
Generelle spesifikasjoner

1971 Riviera er 217,4 inches i lengde, 79,9 inches bredt og 54 inches høy. Bilen tips vekten på 4,428 pounds.
GS utstyrspakke

1971 Riviera var tilgjengelig med GS prestasjonsorienterte pakken. Dette tilbudet lagt en kraftigere 455-kubikk tommer motor som produserte 330 hestekrefter, en krom luftfilter cover og en positiv trekkraft bakakselen. Det var også en spesiell "GS"-merket på den nedre delen av fronten fendere like nedenfor "Riviera" navneskilt.
Farger

Riviera var tilgjengelig i syv utvendige farger som også ble brukt på alle andre 1971 Buick. Disse valgene inkludert: Arctic White, Cascade Blå, Willowmist Green, Verdemist Green, Platinum Mist, Sandpiper Beige og Silver Fern. Det var seks farger som var bestemt til Riviera bare, og disse var Pearl Beige, Deep Chestnut, Copper Mist, Sunset Mist (en medium brun), Vintage Red and Bamboo Cream.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90574.html

Previous:
Next:

Classic Cars