Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

1966 Valiant Konvertible Specs

The Plymouth Valiant Signet var en todørs cabriolet introdusert i 1963. 1966 modell-året markerte slutten på produksjonen med betydelige designendringer. Flere motor og girkasse typene var tilgjengelig i denne modellen, og 17 utvendige fargealternativer ble tilbudt, inkludert Soft gul, lys blå og mørk rød metallic. Ytelse
Slant 6 motor er designet for å passe under det skrånende panseret av Valiant Signet.

1966 Valiant Signet inneholdt en standard Slant 6 motor, som er designet for den korte, lave panseret på bilen. Den 273 V8 eller 273 Commando V8-motoren var også tilgjengelig. Hestekrefter for Signet ble vurdert til 101, med en valgfri oppgradering som løftet det til 145. Dreiemoment for 1966 Valiant begynte på 155 fot-pounds på 2400 RPM og økt basert på motortype. The Valiant inneholdt en manuell tre-trinns girkasse eller cross-montert TorqueFlight automatgir for smidigere girskift. Den "4-on-the-floor" manuell girkasse var også valgfritt, som ga rask utstyr handling og bedre kjørekontroll. Slaget og boringen av denne bilen var 3,4 av 3,125 inches, med en 8.8:1 kompresjon. En Sure Grip 3.55:1 ratio var valgfritt. Front-wheel, var caliper-type skivebremser standard på denne modellen. Andre alternativer inkludert front-hjul platen bremser og servostyring. Den torsjonsstangfjæring system, først introdusert i 1962-modellen, var standard på 1966 Valiant.
Utvendig
Tre-eikers ratt og Whitewall dekk var tilgjengelige alternativer for denne modellen .

all-vinyl teksturert taket var uttrekkbar via en elektrisk trykknapp plassert inne i Valiant Signet. Variabel hastighet vindusviskere, backup lys og blinklys indikatorer var standard funksjoner. I tillegg til et bredt utvalg av utvendige fargealternativer, var syv stilfulle to-tone utvendig fargekombinasjoner også tilgjengelig. Spesielle Blue Streak dekk, designet for lengre dekkslitasje og bedre veigrep, var valgfritt. Nye utvendige funksjoner for 1966-modellen inkluderte en fornyet hette design, forskjermer og dekk paneler.
Interiør
En stilig, rød interiøret var valgfritt i 1966 Vailiant Signet .

Alle vinyl, benk-stil seter var standard i 1966 Valiant Signet, og shell-type bøtte seter var valgfritt. En AM radio og klimaanlegg var valgfrie funksjoner. Standard interiør perks inkludert foran og bak armlener, sigarettenner, solskjermer og dypt haug tepper. The Valiant Signet ble en av de største bagasjerommet mellomrom noensinne produsert i et kompakt omsorg, 68 kubikkfot kapasitet. Interiørfarger som tilbys i 1966 Valiant Signet inkludert blå, brun, rød og svart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90724.html

Previous:
Next:

Classic Cars