Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Spesifikasjonene til en 1957 Chevrolet

The 1957 Chevrolet var lik '55 og '56 versjoner, men det var annerledes nok til å vekke oppmerksomhet fra åpningen i dag. Bilen var mer elegant, nærmere bakken og hadde mye mer makt enn tidligere utgaver. Det gjorde det en umiddelbar suksess, og at suksessen fortsetter i dag som det er en av de store amerikanske klassiske biler. Motoren

Tre basismotorer var tilgjengelige for å drive 1957 Chevrolet, men det var mange alternativer tilgjengelig. Det var inline, seks-sylindret, 235-kubikk motor for startere, med en ett-barrel forgasseren og 140 hestekrefter. Standarden Chevy motor var V8, 265-kubikk tomme med en to-barrel forgasseren og 162 hestekrefter. Den større motoren var den 283-kubikk tomme, V8 og det er der mange alternativene var. Hestekrefter varierte 185-283, avhengig av konfigurasjon. Det var to-fat, fire fat og to fire-fat forgassere, samt bensininnsprøytning og disse valgene bestemt kraft og hastighet i stor grad. Overføringer var tre hastighet med overdrive tilgjengelig, og du kan få automatisk eller standard stasjonen.
Options

Innsprøytning var standard på Corvette, men det var et alternativ for andre Chevys mot pristillegg på de største V-8 motor. Air condition var en relativt ny teknologi på den tiden, og var tilgjengelig som ekstrautstyr. Varmeapparatet var også et alternativ. Servostyring, strøm bremser og elektriske vinduer var også alternativer. Det var bare tre karosserivarianter inkludert Bel Air, 210 og 150-serien. Hver av dem hadde valg av to-og fire-dørs coupé og sedan, og det var stasjonsvogner for hver modell.
Dimensjoner

Alle Chevys, bortsett fra Corvette, hadde en 115-tommers akselavstand. Bilene var 200 inches lang, om lag tre inches lenger enn året før, men med styling av store finnene i ryggen, så det lenger. De Chevys var 73,7 inches bred og 62 inches høy. De kjørte på 14-tommers dekk, en endring fra året før 15-tommers dekk, som gjorde bilen nærmere bakken. The '57 Chevy hadde en 16-gallon gass tank. Det brukes 4 qts. av olje, 16 qts. av kjølevæske og 2 poeng. hver av girkasse og differensial væske. 1957 Chevy koster mellom $ 2122 og $ 2757 som underlagsplate biler med ingen alternativer.
Resultatutvikling

top-end sports coupe, med den største motoren og innsprøytning, var en rask bil i forhold til andre biler av denne typen. Den hadde en toppfart oppgitt til 111 miles per time, og kunne komme til 60 miles per time i åtte sekunder. Det kunne fullføre en kvart mile på 16,6 sekunder. Gass kjørelengde varierte 7,7 til 14-miles per gallon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90723.html

Previous:
Next:

Classic Cars