Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

1951 Buick Colors

Buick er en av de eldste bilprodusentene i USA. Den ble grunnlagt i 1903 av David Dunbar Buick. Det er en divisjon i General Motors, som ble grunnlagt av Buick. I 1951 Buick produsert tre forskjellige klasser av biler som kom i to-dørs coupé, firedørs sedan og cabriolet, blant andre. Bilene ble produsert i enkle solide farger og to-tonet fargevalg. 1951 Buick modeller

1951 klasse av Buick biler inkluderte Special, Super og Roadmaster Series. En firedørs deluxe sedan, todørs Riviera, konvertible kupé, to-dørs sport kupé og to-dørs deluxe sedan var alle en del av den spesielle serien. Den oppgraderte Super Series var en luksuriøs versjon av spesiell serie modellene, men også inkludert en Estate Wagon modell. The Roadmaster serien ble produsert i populære valg som de fire-dørs Riviera, konvertible kupé, to-dørs Riviera og Estate Wagon.
Eksterne Farger

Base farger for 1951 Buick modellene inkluderte en blågrønn utseende farge kalt Barton Gray, Sharon Green, som så ut som grønn skog, en veldig mørk grå farge som heter Cloudmist Gray, Victoria Maroon og en lys grå farge som heter Sky Gray.

tofarget Fargealternativer

Buick modeller også var tilgjengelig som to-tone farger modeller som hadde én farge på toppen og en annen farge nær bunnen eller front end å gi bilen en kontrasterende utseende. Kombinasjoner inkludert Sky Gray med Verde Green, OL Blå, Victoria Maroon, Sharon Grønn eller Cloudmist Gray. The Sky Gray var en veldig lys grå farge og ble kombinert med alle de mørke fargevalg.
Interiørfarger

Interiør farger ble begrenset til bare Mørkegrå og Medium Gray .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90761.html

Previous:
Next:

Classic Cars