Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Mustang Restoration Tips

Fords Mustang er en av de mest restaurerte biler i dag, delvis på grunn av ikke bare til Mustang sterke popularitet, men også fordi reservedeler er lett tilgjengelig på annenhåndsmarkedet. Mustangs kan være lettere å gjenopprette at andre typer av klassiske biler, men selv gjenopprette en Mustang kan være utfordrende. Ved å følge restaurering tipsene nedenfor, kan mange av de potensielle utfordringene i det minste minimeres. Formulere en Restaurering Plan

formulere en restaurering plan er en av de viktigste, men mest oversett, trinn i gjenopprettingsprosessen. Det er lett å bli overveldet når du gjenoppretter en Mustang, som ingen andre klassiske bilen har så mange reproduksjon deler tilgjengelig, og en restaurering kan være en langvarig prosess. Dersom bilen males først, eller skal det males etter det indre er gjort? Når bør suspensjonen ombygd? Det er egentlig ingen absolutt rett eller galt svar på disse spørsmålene, som ulike meninger. Men ved å opprette en organisert restaurering plan, kan risikoen for å ende opp med en bøtte med deler og mangel på retning unngås. Annet enn penger, er det disse risikoene som oftest resultere i en mislykket restaurering prosjekt.
Dokumentere Demontering

Ved første inspeksjon, synes Mustang som en relativt enkel design. Men Mustangs er faktisk mye lettere å demontere enn de er å montere, så mange av Mustang komponenter er ganske komplisert ved nærmere undersøkelse. Nøkkelen til reassembling noen Mustang er å grundig dokumentere demontering. Dette kan være noe så enkelt som å skrive ned noen notater om hvordan delene passer sammen, for å ta bilder og til og med video av demontering prosessen. Denne dokumentasjonen kan bli uvurderlig når Mustang er senere satt sammen igjen. I tillegg, den opprinnelige ledninger og kroppen montering manualer er nå tilgjengelig som reproduksjoner, og kan svare på mange spørsmål om hvordan de spesielle Mustang ble opprinnelig konstruert.
Kjenn dine begrensninger

Få restaurering entusiaster har tid, ressurser og kunnskap til å fullstendig gjenopprette en Mustang på egenhånd. Mange gjør den feilen å tro at de kan gjøre alt, og faktisk ende opp med å skape et større problem enn de startet med. Det er derfor viktig å kjenne dine begrensninger, enten de er i området sveising, maling eller ombygging, eller mekanikken involvert i restaureringen, som motor, transmisjon, fjæring og differensial. På grunn av Mustang popularitet, restaurering butikker som spesialiserer seg i å gjenopprette Mustangs er rikelig og Mustang klubber over hele verden er alltid villig til å dele verdifull informasjon. Dette er ikke å si at hele restaureringen bør håndteres av fagfolk, men bare at fagfolk er tilgjengelig hvis du ikke klarer å selvsikkert fullføre en bestemt oppgave.
Bruk Quality Parts
p Som tidligere nevnt, har ingen annen klassisk bil som mange reproduksjon deler tilgjengelig som Mustang. Men dette betyr ikke at hver del ettermarkedet er av samme kvalitet. Når Mustang ble opprinnelig produsert, ble det designet for å være en relativt billig bil for massene. Som et resultat, er ikke alle delene passer sammen så vel som opprinnelig var tiltenkt. Billig laget restaurering deler kan gjøre dette problemet verre, noe som resulterer i deler som enten ikke passer i det hele tatt, eller ikke fungerer svært godt. Dette er spesielt problematisk med kroppsdeler, for eksempel fendere, dører og andre metall stykker. Derfor alltid kjøpe restaurering deler fra en pålitelig deler forhandler som tilbyr en tilbakebetaling. Mange ettermarkedet deler forhandlere faktisk er stolte over deres evne til å levere kvalitet komponenter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90347.html

Previous:
Next:

Classic Cars