Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik installerer du en frontrute på en 1957 Chevy Bil

Kanskje den mest populære klassiske bilen av 50-tallet er 1957 Chevrolet. Sine elegante linjer og feiing halefinnene etterlate et varig minne i mange en ung bil elskere øyne. Den ærverdige '57 Chevy har blitt restaurert, hot-rodded og tilpasset og foreviget i utallige bil blader i løpet av årene. Det er mange ettermarkedet deler leverandører blomstrende på kjærlighet for denne elegante skjønnhet. Mens mange restaureringsprosjekter krever profesjonell hjelp, installere en ny frontrute er en relativt enkel jobb for bileieren. Du trenger:
frontrute
Gummi
Cord, 1/16-inch
Flytende såpe
Vann
Spray flaske
Tape
Helper
Thin plast sparkel
Vis flere instruksjoner
en

Forbered frontruten. Plasser gummi molding rundt frontruten. Fra midten av bunnen av støpingen sette ledningen i kanalen av støping og træ den rundt hele lengden av frontruten og støping. Vær sikker på å overlappe ledningen to eller tre inches i bunnen, slik at om en fot av ledning utsiden av støping. Et lite stykke tape kan brukes til å feste ledningen innsiden av molding leppe.
2

Smør støping. Lag en blanding av to deler vann og en del flytende såpe (oppvaskmiddel) i sprayflaske og bland godt. Spray hele omkretsen av frontruten molding kanalen inneholder ledningen. Spray metall leppe av bilen der frontruten molding vil bli installert. Dette vil hjelpe gummi molding gli over stålet leppe og sikre frontruten.
3

Installer frontruten. Med hjelp av en venn, setter frontruten og støping på nedre kant av metall leppe av frontruten åpningen av bilen. Har en medhjelper presser mot frontruten holder den på plass mens du får inne i bilen. Fra innsiden av bilen, trekk i ledningen mens hjelperen presser mot frontruten. Fortsett å trekke i ledningen som gummi leppe av molding glir over metall leppe og frontruten slips på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90409.html

Previous:
Next:

Classic Cars