Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

1977 Monte Carlo Specs

Etter 1977 Chevrolet Monte Carlo luksus coupe veide nesten 4000 kg., Sitt sporty utseende gjør opp i noen små mål for mangel på reell makt. Når det er sagt, er det fortsatt Utsolgt, sin hovedkonkurrent, Ford Thunderbird, med nesten 100.000 til tross for en høyere prislappen og blir kalt en "Chevelle i en smoking" av Car & Driver magazine. Motor & Gir

til olje-embargo, var 1977 Monte Carlo, som sine samtidige, en muskel bil med svært lite muskler. Den 400-kubikk tomme motoren ble droppet for godt, og tvinger mindre motorer å hale den enorme bilen rundt. Borte var de store blokker med godt over 200 hestekrefter. Kjøpere kan få en to-barrel forgasseren 305-kubikk tommer motor med 140 hester, en 350ci to fat med 145 hk eller de fire-fat 350ci med en heller ussel 165 hester under panseret. Av denne grunn ble det '77 Monte Carlo markedsført som en "luksus touring car" i stedet for en sport eller muskel bil, selv om "Popular Mechanics" bemerket at bilen håndtert veldig pent.

Standard på '77 Monte Carlos var Chevy turbo Hydra-matic automatgir.
Utvendig

"Grosse Pointe Gothic" styling av andre generasjon Monte Carlo ble født under og hjertelig godkjent av John DeLorean, Chevy GM på den tiden. The '77 Monte Carlo, siste av sin generasjon var tilgjengelig i Sports Coupe eller Landau, som hadde en vinyl bakenden taket, en bedre fjæring og stålfelger.
P Det var bare noen få endringer i 1977, spesielt grillen, som hadde en litt mer avrundede-krom utseende enn '76 modell. En av de mest lett gjenkjennelige 1977 pekepinner er horisontalt-sperret baklysene.

Monte Carlo "Knight Crest" emblem ble flyttet fra grillen til panseret, og "Monte Carlo" emblemer ble satt over grillen på førersiden foran, og ved bakre passasjer-side baklys bak i bilen.
Størrelse

Monte Carlo hadde en 116-tommers akselavstand og var bare mer enn seks meter bred og 17 meter lang. På grunn av Chevrolet re-dimensjonering sine full-size biler for å bedre drivstofføkonomi og stil, 1977 var det eneste året Chevy mid-size modeller overskygget full-size modeller i lengde og vekt. Imidlertid gjorde Monte Carlo varemerke lange panseret bidra til synlighet problemer.
Options

Passende for en luksus touring coupe, var Monte Carlo tilgjengelig med alternativer som gjorde bilen ganske behagelig, sannsynligvis en nødvendighet siden lite ble gjort for å oppdatere det indre av '77-modeller. Kjøpere kan ha bilen lastet opp med en frontruteantenne, tonede glass støtlister, prangende hvit vegg dekk, T-tops, cruise control, tilt ratt og selv svingbare bøtteseter. Chevrolet forhandlere vil også installere en AM /FM stereo og bak høyttaler samtidig som den tilbyr en nesten nødvendig rustbeskyttelse pakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90720.html

Previous:
Next:

Classic Cars