Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan identifisere Ford Mustang ratt

The Ford Mustang ikoniske rattet har utviklet seg sammen med Mustang selv. Selv om visse trekk fortsatte gjennom årene, positivt identifisere en Mustang Ratt krever en Ford delenummer, fordi de i hovedsak vært den samme i to-til fire-års intervaller. Det var også ulike alternativer for hvert år, som Pony interiør av 1960-tallet eller dagens "Pony pakken", som hver har en spesiell rattet som en del av pakken. Finne delenummer og sammenligne den med en deler notering - eller kontakte en Ford deler avdeling - er det beste løpet av handlingen. Instruksjoner
en

Finn Ford delenummer. Ford ratt ikke har en utpekt delenummer plassering. Ser på et sted ikke synlig når den er installert i bilen, spesielt på ryggen, eller i et område der hjulet monteres på rattstammen.
2

Decode delenummeret. C5ZZ-3600-PNY er Ford delenummer for en 1965/1966 "pony interiør" rattet. "C" representerer ti, i dette tilfellet, 1960 ("B" for 1950, "D" for 1970, etc.), "Z" betyr Mustang med et andre Z for en teknisk betegnelse. 3600 er den delen referansenummer, med 3000 gruppe utpeke ratt.
3

visuelt hjulet. Mustang er en Ford spesialitet merkevare. En fabrikk rattet nesten alltid har en Mustang identifikator, vanligvis kjører Mustang ikonet. På 1974 og tidligere Mustangs, var emblem i midten. Tidlig hjul hadde tre barer kjører til sentrum på en fred-skiltet mønster.
4

Ta kontakt med en Ford deler avdeling eller en online guide med delenummer. Ford deler og Team Ford har verktøy for å identifisere deler av kjøretøyet identifikasjonsnummer, år og modell, samt av delenummer. Du kan også slå opp året Mustang for å vise et ratt diagrammet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90571.html

Previous:
Next:

Classic Cars